Adni öröm! – Rászoruló gyermekeknek gyűjt a Pázmaneum Polgári Társulás

Adni öröm! – Rászoruló gyermekeknek gyűjt a Pázmaneum Polgári Társulás

A dunaszerdahelyi Pázmaneum Polgári Társulás Mikulás csomaggyűjtést szervez a nehéz sorban élő családok gyermekeinek. Az adományokat a Szívből jövő segítség társulásnak adja át, akik eljuttatják majd a rászoruló családoknak és azok csemetéinek az ajándékokat. A gyűjtés december 4-ig tart.

Idén első alkalommal rendezi meg a két szervezet a mikuláscsomag gyűjtését, amelynek segítségével nem elhalmozni szeretnék a gyerekeket édességtornyokkal, csupán szebbé varázsolni a december 6-át. 

Szeretnének örömet okozni a gyermekeknek, hiszen sokszor a nehéz sorban élő családoknál nem mindig jut rávaló, hogy megajándékozzák a gyerekeket. Minden gyermek megérdemli, hogy boldog legyen.

A Szívből jövő segítség szervezet tagjai a Komáromi és a Dunaszerdahelyi járásban keresik fel rendszeresen azokat a többgyermekes családokat, akik nehezebb anyagi helyzetben vannak. Karaffa Attila, a Pázmaneum Polgári Társaság ügyvezető elnöke portálunknak elmondta, már számos felajánlás érkezett hozzájuk különféle adakozóktól.

Hírdetés

Rengeteg édesség jött be a környékről, a városi hivatal dolgozói közül is sokan adták már le hozzánk adományaikat.

A Baranyai élelmiszerboltban egy bevásárlókosárba is gyűjtik a finomságokat a rászorulóknak, és a Robi ABC-t is megszólítottuk a kezdeményezés miatt. Tehát a vásárlók mindkét helyre elhozhatják a felajánlásaikat, így egyfajta gyűjtőpontként szolgál a két kisbolt” – fejtette ki Karaffa.

A járványhelyzetre tekintettel minden adományt fertőtlenítenek, a Szívből jövő segítség szervezet tagjai pedig minden egyes alkalommal tesztelik magukat, mielőtt meglátogatnának egy-egy rászoruló családot. 

Csatlakozni lehet a Pázmaneum Polgári Társulás közösségi oldalán.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »