Áder olyat mondott az ünnep hevében, ami a Fidesznek új lehet…

becsületes munkával is lehet hősnek lenni

Katonai tiszteletadás mellett felvonták Magyarország nemzeti lobogóját az augusztus 20-ai állami ünnepen a Parlament előtti Kossuth Lajos téren szombat reggel. Megkezdte munkáját az Operatív Törzs. A tisztavatáson 104 végzett honvédtiszt tette le az esküt.

Beszédet mondott Áder János államfő és Simicskó István honvédelmi miniszter. A lobogót Áder János köztársasági elnök jelenlétében, a Himnusz hangjaira a Magyar Honvédség díszegysége vonta fel. Az eseményen közreműködött a Központi Katonazenekar és a Nemzeti Lovas Díszegység. A ceremónián Áder János mellett részt vett Kövér László házelnök, Simicskó István honvédelmi miniszter, Benkő Tibor, a Honvéd Vezérkar Főnöke, Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a kormány több képviselője, továbbá állami és katonai szervezetek és a diplomáciai testület képviselői, valamint családok, civilek százai. Valóság helyett szóvirágok: becsületes munka, tiszeletre méltó teljesítmény, összetartozás

A köztársasági elnök arra intette az augusztus 20-ai katonai tisztavatás részvevőit, hogy legyenek büszkék magyarságukra, a magyarok eredményeire, a magyar találmányokra és a magyarok találékonyságára. Az államfő a Kossuth téren esküt tett katonákhoz is szólva úgy fogalmazott, „mi ma is Szent István népe vagyunk, egy sokszínű nemzet, amely oly sokszor a maga erejéből forgatta a történelem kerekét”.

A folytatás, illetve a teljes cikk fotókkal, további elérhetőségekkel és hozzászólásokkal elérhető ITT

Forrás: kuruc.info

sokkaljobb-kommentár: Orbán Viktor miniszterelnök Rióban ünnepelt. Az olimpia idejére 300 millió forint körüli összegért kibérelt Magyar Házban kampányolt a 2024-es olimpia rendezési jogáért. A lehetőségre már sok milliárd forintot elköltöttek, de ha jövőre megkapjuk a lehetőséget, a vizes vébéhez hasonlóan megnyílnak a nagy lehetőségek a szokásos haveri kör előtt.

A birkózó szövetség éléről tavaly eltávolították Hegedűs Csaba olimpiai bajnokot, aki tagja volt a nemzetközi szövetségnek is. Miután itthon kigolyózták, onnan is kikerült. A lehetőséget Németh Szilárd rezsibiztos, Csepel bukott polgármestere és egyéni országgyűlési képviselője (listáról bent van a parlamentben!) kapta. Nemzetközi tapasztalatok és tekintély nélkül ő lett a birkózószövetség elnöke, és azonnal meg is nyíltak a pénzcsapok, csak éppen az eredmények maradtak el. Valakinek megérte, de hogy a sportolóknak nem, az nagyon valószínű. Az Érem nélkül zártak birkózóink Rióban című cikk elérhető ITT !

Békéscsaba, 2016. augusztus 21.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „Azok nem döbbentek meg a hír hallatán, akik behatóan foglalkoztak, foglalkoznak a szervezett bűnözés és a politika kapcsolatával. Azt látni kell, hogy Portik Tamás, illetve Vizoviczki László olyan birodalmat építettek ki, és olyan hatalmas vagyonra tettek szert, amivel gyakorlatilag bármit el tudtak, tudnak érni itthon, s nem mellékesen, ezeknél az összegeknél jelentőségét veszíti a párthovatartozás is. A politika egy része az elmúlt évtizedekben lefeküdt ezeknek az embereknek.” (Részlet a Kisberk Szabolccsal készült „Ha mindent elmondanék, úgy járhatnék, mint Boros Tamás az Aranykéz utcában” című interjúból)


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »