Áder Jánosnál nagyobb kamuzöldet még nem láttam


Áder Jánosnál nagyobb kamuzöldet még nem láttam. (Vágó Gábor) Forrás: INDEX, Bohus Péter.

Reális Zöldek teszik hozzá az LMP EU képviselő jelölt véleményéhez, Áder János és Vágó Gábor szándéka a klímaváltozás megállításáról nélkülözi az éghajlatváltozás fizikai törvényeinek az ismeretét.

2017. június 2., péntek 07:16

A Reális Zöldek Klub közleménye

Hírdetés

Budapest, 2017. június 2., péntek (OS) – A reális zöldek üdvözlik, hogy USA kilépett a Párizsi Klíma egyezményből. Aki hisz Isten törvényeiben, tisztában van azzal, hogy a TEREMTŐ nem tévedett, a széndioxid nem káros anyag.

Az EMBER életfunkciója nem környezetszennyező.
A széndioxidnak nagy szerepe van a növények életében. A zöld levelű növények napfény és a bennünk található klorofill katalitikus hatása folytán a levegő széndioxid tartalmából cukrot állítanak elő oxigén egyidejű felszabadulásával. A növények nappal széndioxidot fogyasztanak és oxigént termelnek.
A globális felmelegedés, egy olyan hazugság, amelynek célja a civilizáció lerombolása! A széndioxid, korunk legnagyobb tudományos botránya!
Klímaváltozás mindig is volt és lesz!
Az utóbbi két évtizedben 20 alkalommal rendeztek az ENSZ égisze alatt klímakonferenciát, és a párizsi lett az eddigi tárgyalássorozatok mélypontja, ugyanis klímaváltozás megelőzését tűzték zászlójukra a szervezők.
Az éghajlat természetes okok miatt változik. A széndioxid nem káros anyag. Nem a széndioxid okozza a melegedést, hanem a melegedés váltja ki a széndioxid koncentráció emelkedését. A széndioxid légtrágya!
A magyar Kormány ATOM-SZÉN-MEGÚJULÓ energiapolitikai forgatókönyve megelőzte Trump bejelentését, az Országgyűlés hozzájárulása a hazai szélkerék teljesítmény növekmény befagyasztásához is.
A megújuló energiák mértéktelen alkalmazása járul hozzá az időjárási szélsőségek kialakulásához és leginkább a villanyszámla növekedéséhez.

Juhos László, elnök

Kiadó: Reális Zöldek Klub


Forrás:realzoldek.hu
Tovább a cikkre »