Aczél Endre és a hipokrita máz

Bár mostanában egyre felszabadultabban ecseteli Aczél Endre, milyen felszabadult nemi élet folyt egykor az uszodában, pár éve még napjaink erkölcsi színvonalán háborodott fel.

Miközben ma láthatóan büszkén és felszabadultan ecseteli Aczél Endre, mi zajlott évtizedekkel ezelőtt az uszodákban, három éve még Prüdériám címmel írt cikket arról: ma sokkal szabadabbak az erkölcsök, mint régen voltak. Mint szombaton beszámoltunk róla, a Népszabadság nem kér többet a külsős szerzőből, miután az újságíró Lovas Zoltán Facebook-oldalán fejtegette: nem biztos, hogy megtörtént az a csoportos nemi erőszak, ami miatt Kiss Lászlót elítélték. Aczél magát bennfentesnek nevezve kifejtette, akkoriban éjjel-nappal az uszodában volt, és tapasztalhatta ezt a mindennapos gyakorlatot.

Aczél: Szabadosabbak az erkölcsök manapság

A történtek után Parászka Boróka újságíró nyilvános posztja alatt is tovább kommentelt Aczél, megjegyezve: „Boróka, (…) neked ugyebár nem volt szerencséd a pesti uszodák környékén járni a 60-as években, és látni, ahogyan a fiúk lányokra, a lányok fiúkra vadásznak, az utóbbiak nem kevésbé, valósággal sorba álltak az úszók, vízilabdázók, öttusázók »kegyeiért«. A többi hipokrita máz.”

A fentiekkel szemben Aczél három éve még azt állította egy a Galamuson jegyzett írásában: „szabadosak, sokkal szabadosabbak az erkölcsök manapság, mint az én időmben voltak.” A Prüdériám című írásban az újságíró az X-Faktort bírálta, amiért „bálványt készülnek csinálni” abból a Krasznai Tündéből, akiről kiderült, korábban pornófilmekben szerepelt. „Azt gondolom, hogy az X-faktor szerkesztői érzéketlen, minden jóízléstől óvott barmok” – írta a szerző.

A kétféle látvány és a gyerekek

Bár láthatóan Kiss László esetében nem voltak hasonló jellegű problémái, Krasznai kapcsán megjegyezte: „én egyfolytában arra gondolok, hogy mostantól a kétféle látvány nem választható le egymásról. Aki Krasznai Tündét látja és hallgatja a színpadon, annak a szeme előtt óhatatatlanul megjelenik egy vagy több pornóvideó,” Láthatóan azon is hamar túl tudott lépni a szerző, hogy fiatal lányokat oktathatott valaki, akit korábban csoportos nemi erőszakért ítélték el.

Szombaton beszámoltunk Aczél azon kommentjéről, melyben arról szólt: „Ott van a gyönyörű Egerszegi Kriszta, 12 éves kora óta Kiss László tanítványa. Kérdezzétek meg, hozzányúlt-e valaha is egy ujjal.” Galamusos írásában viszont még a gyerekekért aggódott: „ha valaki hivatásos zenész/énekes, az nem indulhat. És ha hivatásos pornósztár, akkor igen? Akkor mit ér a törvény az ifjúság védelméről? Arról a diákifjúságról van szó, amelyik kedve szerint fér hozzá az internethez; ha a szülő netán szűrőprogrammal védi le a számítógépet, akkor elmegy az osztálytársához, ahol a szülők ilyesmivel nem törődnek.”

Egy remek produkció, és máris elfelejtődik a múlt!

Zárásul szó szerint idéznénk Aczél Endre mondatait, amiket nem a Kiss-ügyről írt, hanem még 2013-ban Krasznai Tündéről: „Egy remek produkció a közszínpadon, és máris elfelejtődik a múlt. A jobb sorsra érdemes fiatal azt tanulja meg, hogy bármennyire undorító is a múlt, a jelen, csak a jelen az, ami érdekes. Carpe diem!”


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »