A Zsivány Egyestől is lehalt a Cinema City rendszere

Félretájékoztatott, majd az ígért időpontban sem kezdte online árulni a jegyeket a Cinema City.

Nagy volt a kavarodás az első önálló Star Wars-film jegyértékesítése körül. A tavalyi Az ébredő Erő című hetedik epizódra már októberben lehetett jegyet venni, ám múlt hét elején a forgalmazó Forum Hungary még nem tudta, mikortól lehet tikettet váltani az új alkotásra. Aztán pénteken bejelentették, e hét hétfőtől indul az eladás, később felhívtuk a Cinema City Magyarország ügyfélszolgálatát, ahol elárulták: online is lehet majd vásárolni, 0.01-től. Aztán szombaton a legnagyobb magyar mozihálózat közölte: valójában délelőtt kilenctől indul az értékesítés az interneten.

Ám kilenckor még nyoma sem volt a jegyelővétel lehetőségének a Cinema City honlapján, sőt, 9.10-re már elérhetetlen lett az oldal. Ez egyébként várható volt: tavaly is nagy roham indult a tikettekért, akkor sem volt használható az elővételi rendszer. Elvileg ezzel számolt is a Cinema City, pénteken az ügyfélszolgálatos hölgy azt mondta az MNO-nak, hogy „fel vagyunk készülve”. A mozihálózat facebookos közlése szerint megerősítették a szervereket és a PayU fizetési rendszert üzemeltető partnerüktől is ezt kérték.

Ehhez képest mégsem működött a jegyelővétel, azok jártak jobban, akik a szokásosnál hamarabb (9.30-kor) nyitó jegypénztárakhoz fáradtak azért, hogy elsők között váltson jegyet a Zsivány Egyesre.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »