A Vörös Oroszlán megtapasztalása

A Vörös Oroszlán megtapasztalása

A 2016-os nyári táborunk során csodálatos élményekben osztozhattak a résztvevők. Az ember szellemi és lelki megtisztulását, fejlesztését és tökéletesedését elősegítő praktikus tanácsoktól kezdve, az otthon is végezhető oldó és harmonizáló szertartásokon át egy életre szóló spirituális élményig igyekeztünk tudásunk legjavát belefoglalni ebbe a két napba. Így utólag visszatekintve az események tükrébe, továbbá a méltató visszajelzések birtokában most már nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy törekvésünket siker koronázta.

A kedves Enigmák és Ébredések műsorok lelkes és kitartó nézői, valamint a napvallás gyakorlói (Fényben Élők), továbbá a www.boldognapot.hu régi-új Olvasói biztosan nem is sejtették, mennyi apró és nagy csodában lesz részük a tanításoknak és a spirituális gyakorlatoknak köszönhetően.

 

A fotelforradalmárokból Fényben Élővé, vagyis a Fény útján járó, gyakorló emberré avanzsáló táborozók elsősorban olyan ősi egyiptomi és táltos-magyar önfejlesztő és élettér-harmonizáló módszereket sajátíthattak el, melyekhez égi tanítások útján – napvallás – jutottunk és sok éves alkalmazásuk során már bizonyítottak számunkra.

 

 

 

Eme autentikus gyakorlatok és elvek szerint járták saját megvalósulási ösvényüket az archaikus korokban őseink szellemi tudói, beavatottjai és a dicső egyiptomi birodalom avatott papjai egyaránt. Egy szakrális tudomány 21. századba illeszthető és tökéletesen működtethető szemléletmódjából és életgyakorlatából ismertettünk meg annyit, amennyi ebbe a hétvégébe belefért és amennyi még éppen befogadható volt a résztvevők számára.

A más szellemi iskolák elvei szerint fejlődők és azokban tanítók, ugyanakkor az ilyen jellegű témákkal most először ismerkedők egyaránt szép számmal képviseltették magukat. A napvallásban ugyanis mindenki egyenlőnek számít, mivel a Nap mindenkire egyformán süt (a napvallás egómentesítő út), a Teremtőnek minden lélek egyformán fontos.

 

Lássunk néhány kiragadott példát a spirituális technikák közül:

auratisztításérzékeken túli érzékelés fejlesztéseauranövelésőselemek felvétele és harmonizálásavizek és kristályok programozásaszimbólum-mágiatobozmirigy-tisztításalkimista módszerek az erők kinyerésérea torok csakra holisztikus ismerete és fejlesztésestresszoldás önmagunkon

 

Az egyik esti tábortűz alkalmával Horváth Zoltán jóvoltából egy valódi alkímiai csodának lehetünk nem csupán szemtanúi, hanem aktív részesei is. Ez volt a Vörös Oroszlán megtapasztalása.

 

Azoknak, akik nem ismernék ezt az alkímiai fogalmat, csak nagyon röviden írnám le.

A Vörös Oroszlán a kívülállók szerint, vagy az avatatlanok körében egy olyan kémiai „termék”, amelynek a segítségével a közönséges fémből aranyat lehet előállítani, kvázi arannyá lehet átváltoztatni a szokványos anyagot.

Egy újabb, de szintén sántító megfogalmazás szerint a Vörös Oroszlán az örök fiatalság elixírje, vagyis az örök élet forrásának nedűje.

A beavatottak szerint viszont a Magnum Opus, vagyis a Nagy Mű véghezvitelének utolsó fázisa, mintegy betetőzése a Vörös Oroszlán. Itt részben külső, mindazonáltal elsősorban belső alkimista műveletekről van szó, melyek során a káoszból rendet, az ősanyagból isteni csodát hoz létre a mágus, s ez által éri el a halhatatlanság tudatát.

 

A kívülálló számára is érzékelhető a Vörös Oroszlán. Kinézetre egy porszerű, már-már hamuszerű anyagként tűnik fel, amelyet kézben tartva eszmél rá az ember annak nem várt súlyára. Azonban, a valódi alkimista rituáléja során, melynek szemtanúi lehettünk, olyan vörös izzás jön létre, mintha a Nap egy darabkáját teleportálták volna a lábaink elé. Vakító, szemkápráztató fényjelenségként nyit dimenziót a Vörös Oroszlán az éj setét szövetén.

Hírdetés

 

Ezzel a Prima Materiával, ami a mágusok mestermunkája, csodákat lehet véghezvinni.

Gyakorlatilag ez azt is jelenti, hogy a tér és az idő egy tetszőlegesen választott pontjáról energiákat lehet átemelni és áthívni olyan erővel, mintha ott a helyszínen személyesen jelen lennénk és töltődnénk az adott energiából.

Magyarul, Zoltán egy olyan alkimista varázslatot vitt véghez, amely a 2016-os erdélyi zarándoklatunk során felkeresett szent helyekről idézte meg és hívta meg a szakrális erőket a börzsönyi táborunk tüzébe. Így a jelenlévők éppen olyan minőségű és erősségű energiákban részesülhettek, mintha velünk együtt Erdélyben lettek volna.

 

 

Az eseményről videó-felvétel is készült, melyen látszódik, amint a szertartás vezetője, Horváth Zoltán megérinti a fokosát és a kristálykoponyát. Ekkor arra koncentrál, hogy a szent helyekről származó energiaminták áradjanak majd ki a tűzből. Ezt követetőn pedig a Vörös Oroszlán segítségével létrejön az energetikai kapcsolat, az interdimenzionális híd, és percek alatt egy 10-15 méteres aura generálódik a tűzfészek körül, amely az eredeti szakrális helyek intenzitásával megegyező módon árasztja, ontja magából a nemesebbnél nemesebb erőket.

 

Ami pedig a személyes élményemet illeti, mivel van összehasonlítási alapom az erdélyi zarándoklaton és az ébresztő táborban tapasztalat élmények között, megállapíthatom, hogy valóban olyan érzés volt átélni a Vörös Oroszlán nyitotta kapun keresztül hömpölygő fluidumokat, mintha Erdélyben lettem volna.

A visszajelzések alapján nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy minden résztvevő már csak ezért is életre szóló élménnyel távozhatott a helyszínről, hiszen abban a kiváltságban részesülhetett, hogy testközelből végignézhette és megízlelhette a Vörös Oroszlánt működés közben. Ráadásul még egy kis emléket is kaphattak annak rezgésmintáiból, amely privilégium kétségtelenül csupán nagyon keveseknek adatott meg a világtörténelemben.

 

A Vörös Oroszlán által megnyilvánított energiákat más célokra is felhasználtuk az aktuális planetáris együttállásoknak köszönhetően. Lehetőség nyílt ugyanis egy kis rítus keretében néhány nyomasztó és hátráltató múltbéli szokásunk elengedésére is.

 

Zárszóképpen megjegyzem, mi nem reklámoztuk be előre ezt a csodát, viszont a Fényben Élőkkel egyhangúlag állíthatom, hogy ébresztő táborunkat megkoronázta ez a feledhetetlen élmény.

Reméljük, jövőre ugyanitt Veled is találkozhatunk és együtt fejlődhetünk!

 

Ha azonosulni tudsz ezzel a gondolkodásmóddal, ha egyetértesz ezzel az életszemlélettel, ha hasonló gondolkodású emberekkel szeretnél tanulni, akkor figyelmedbe ajánlom programjainkat.

 

Részt vehetsz programjainkon:

Önfejlesztő Műhelyeinken (beszélgetős előadásainkon)Hétvégi töltődéseinken (és Istentiszteleteinken)Bel- és Külföldi zarándoklatainkona Naptemplomunkban és a Pálos kolostorokban tartott IstentiszteleteinkenSzer-napjainkon (szent ünnepnapjainkon)Főnix programunkonÉbresztő Táborunkban

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül! Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához.

 

Bővebb információ:

[email protected]

 

Száraz György

Boldog napot!

The post A Vörös Oroszlán megtapasztalása appeared first on Boldognapot.hu.


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »