A visegrádi régióban találhatnak üzleti partnereket a startupok

A visegrádi régióban találhatnak üzleti partnereket a startupok

Már jelentkezhetnek a lengyel, cseh, szlovák és magyar startupok a Design Terminal régiós vállalkozásfejlesztési programjába – közölte a Design Terminal az MTI-vel pénteken.

Az idén újdonság lesz az ötnapos kiválasztási tábor: a csapatok már itt is hasznos szakmai tudással és üzleti kapcsolatokkal gazdagodnak, így minden eddiginél több startupot segít majd a V4 Startup Force program. A pár éve a V4-es régió első startup ösztöndíj-lehetőségeként indított programban lengyel, cseh, szlovák és magyar induló vállalkozások bizonyíthatják, hogy ők nemzetük legjobbjai.

Hírdetés

A programra április 5-ig lehet jelentkezni. A Design Terminal közhasznú nonprofit szervezet, amely piaci bevételekből és állami támogatásból gazdálkodik. A szervezet közfeladat-ellátási szerződés keretében kap támogatást az Emberi Erőforrások Minisztériumától. A támogatás felhasználásáról évente beszámol. A Design Terminal szerződése keretében az üzleti és kulturális tehetséggondozás, a vállalkozói ökoszisztéma fejlesztése és a nemzetközi jó gyakorlatok hazai szervesítésében vállal feladatot. Szolgáltatásaik kiválasztáson alapulnak és a résztvevők számára minden esetben ingyenesek.

A Design Terminal 12 országban szervez inkubációs programokat és 2014 óta már 1000-nél is több startuppal és számos iparág vezető nagyvállalatával dolgozott együtt.

(MTI)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »