A világléptékű zsidó spekuláns Európa halálos veszélyével riogat – akkor tényleg van remény az öreg kontinens észbe kapására

Soros György figyelmeztetett: halálos veszélyben van az Európai Unió, és az összeomlás fenyegeti, amennyiben nem fordít jelentős pénzösszeget a menekültválság megoldására – számolt be a CNBC. Soros legalább évi mintegy 9300 milliárd forintnak megfelelő eurót szánna a menekültválság kezelésére. Az ész megáll. Soros György, az érzéketlen spekuláns hirtelen aggódni kezdett Európa jövőjéért. Érdemes figyelmesen elolvasni szösszeneteit, melyből aztán ugyancsak kirajzolódik, hogy mit vár a menekültválság megoldásáért cserébe az unió vezérkarától. Természetesen nem mást, mint pénzt, pénzt és pénzt, amelyet államkötvények formájában gondol a projektre összegyűjteni, vagyis a törzsgyökeres európai még jobban adósodjon el azért, hogy Soros legújabb kedvencei az európai jólétben tobzódjanak.

Magyar Menedék - Ősmagyar

A New York Review of Books számára írt esszéjében a zsidó származású milliárdos befektető azt állítja, humanitárius katasztrófa készülődik Görögországban. Az oltalomkérők kétségbeesettek, a legális menekültek számára elfogadható lehetőséget kellene nyújtani ahhoz, hogy elérjék európai célállomásukat.

Az EU vezetőinek fel kell karolniuk azt az elképzelést, hogy a válság megoldása jelentős mértékű finanszírozást igényel ahelyett, hogy évről évre elégtelen összeget kaparnának össze. Egy jókora kezdeti összeg elköltése lehetővé tenné az EU számára, hogy hatékonyabb választ adjon a menekültválság legveszélyesebb következményei közül némelyekre – idézi a CNBC Soros György mondatait.

A “nagybefektető” azt is megírta, hány menekültet tud befogadni évente Európa: szerinte ennek a számnak 300 ezer és 500 ezer között kell lennie. Véleménye szerint ennyit el tud helyezni a kontinens, és az őszintén menedéket keresőket ezáltal nem kellene visszafordítani. A terv kivitelezéséhez az EU-nak szerinte legalább 30 milliárd eurót kellene elköltenie évente. Soros szerint ha nem sikerül megoldani a menekültválságot, akkor az a schengeni övezet felbomlásával és 26 európai ország nyitott határainak megszűnésével fenyeget.

Mikor mozgósítsa AAA szintű hitelességét az EU, ha nem abban a pillanatban, amikor halálos veszély fenyegeti? – teszi fel a költői kérdést Soros György.

Nemzeti szükséghelyzetekben az egyes országok kötvényt bocsátottak ki, és Soros György szerint most is ilyen helyzetben van Európa. A nagybefektető emellett a meglévő európai mentőalapok, az összesen 60 milliárd eurót tartalmazó Európai Pénzügyi Stabilitási Mechanizmust (EFSF) és fizetésimérleg-támogatási programot is igénybe venné.

Rendkívül érdekfeszítő ez az írás olyan szempontból, hogy a szívtelen befektető, aki halvány arcrezdülés nélkül levezényelte a fontválságot, megremegtette egy európai állam alapjait, most hirtelen az alulművelt és más erkölcsi, társadalmi mércéket valló arab kontinenshódítókért kezd el rettegni. Durván beavatkozva az állam belügyeibe már eddig is sokat tett azért, hogy az ellenőrizhetetlen hordák Európa nagyvárosaiban garázdálkodjanak és a még meglévő erkölcsi-társadalmi normákat is feszegessék. Soros ebben mindig partner, ha lázítani és fellazítani kell, képes a világ átalakítására is, csak az alapvető célja teljesítve legyen. Lehetőleg az, hogy a számlát ne ő, hanem az adott ország fizesse, ezáltal életszínvonala romoljon csak azért, hogy Soros víziójában megjelent “szabad társadalom” Európában is megvalósulhasson. Ezt viszont – hála Sorosnak és csapatának szószátyárságáért és nyílt lapokkal való játékáért – elég jól ismerjük. Európát meg kell szabadítani a nemzetállamoktól, s helyette egy fajilag kevert masszát létrehozni, ahol uralkodik a polkorrekt szemlélet, a gender ideológia és a másság kultusza, és tűzzel-vassal irtandó mindaz, ami hagyományos értékeket képvisel. Ehhez jön még hozzá a liberális véleménydiktatúra, az egyszeri és utánozhatatlan világfájdalom előtti hódolás, és a szint fenntartásához az ettől való állandó félelem.

Nem tudni, hogy Soros ennyire hülye és bigottul elkötelezett nyílttársadalom-rajongó, vagy a háttérhatalom olyan szócsöve, amely eddig is jól tolta a világhatalom kordéját. Tény és való, hogy sok pénzt áldoz magánvagyonából annak az agymenésnek a finanszírozására, amely a sorosi társadalom mintaképe, de azért jóval több annál, mint hogy a szegény, háborúktól sújtott arab, vagy néger végre el akarja érni a hőn áhított Kánaánt.

Kezdjük először is az alapkérdéssel, hogy miért következett be ez a közel-keleti és afrikai népvándorlás. Barack Obama mondta a napokban, hogy nyolcéves ciklusának legnagyobb hibája, hogy Kadhafi líbíai diktátor megbuktatását elősegítette. De amíg Kadhafi volt és ugyanez vonatkozik Szaddám Husszeinre, Irakban sem volt ilyen szárba szökött terrorizmus és főleg nem akartak eljönni az országból az ott lakók azért, hogy jobban éljenek. Ez az egyik szempont, a másik viszont az, hogy hova mennek. Nyilvánvaló, hogy a gazdagabb, szociális ellátottság terén fejlett országokban a különböző rafinált húzásokkal a régi vagyoni helyzetükhöz képest milliomosok lehetnek.

Németország tálcán kínálja a lehetőségeket és a polkorrekt beszédnek köszönhetően a migráns nagyobb úr az országban, mint az őslakosok. Mert ő mindig csak a sor végére kerül, hiszen legfontosabb ember az, aki számos őseurópai mércével mérve devianciát is megtestesít. Akkor igazi bevándorló, ha még ráadásul bizonyos fokú szexuális eltévelyedés hirdetője, vagyis a meleg migráns szinte piedesztálra kell emelni.

Lassan egy éve, hogy Európa határait veszélyeztetik ezek a hordák, és olyan fordított előjelű történéseknek vagyunk tanú, hogy a határainkat kell védeni a betörni készülő eltérő kultúrájuakkal szemben.

Pár évtizede a magyaroktól védték a hatalmon levők erőszakszervezetei, hogy ne juthassanak ki az Ígéret Földjére. Nem lett volna jó, ha már akkor szembesülnek a Nyugat valódi álszentségével. Akárhogy is nézzük, minden mindennel összefügg. A színes forradalmak, a közel-keleti diktatúrák fellazítása, a demokráciaexport és közben egy minden szempontból kiemelt és kivételezett ország érdekeinek a világ dolgai elé való helyezése. Ha kicsit rendezgetjük a kockákat, előbb-utóbb összeállnak azok a bizonyos háromszögek, amely uralják lassan az egész világot.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »