A világbirodalom civiljei a budapesti Vízcsúcson!

Nemzeti szuverenitásunk közellenségei a budapesti Víz Világtalkozón!

Bonifertné Szigeti Márta és Zlinszky János a Közép-és Klet –Európai Regionális Központ (REC) igazgatói a budapesti Víz Világtalálkozó szervezői stábjában.

Az Egyesült Államok Kongresszusa által anyagilag támogatott szervezet. az „Amerika irányítsa a világot” stratégia eszköze.

Amerika által folytatott stratégiai játszma része, nemcsak a gazdasági és pénzügyi háborúk vívása, hanem zöld meszbe bujtatott fizetett mozagalmárokkal a versenytársak megfékezése.

Az Egyesült Államok Kongresszusa által fizetett mozgalmárok beépülnek az EU és a hazai intézményekbe. Hogy mi az előnye ebből USA-nak, ezúttal csupán egy szempontra utalunk:

Ha a Duna a Duna Bizottság által elvárható módon nem hajózható, az Egyesült Államok versenyképessége tíz szazalékkla javul az Európai Uniohoz képest.

Hírdetés

Civilek a vízcsúcson

Bonifertné Szigeti Márta,

a Közép- és Kelet-Európai Regionális Környezetvédelmi Központ (REC) ügyvezető igazgatója, a Torinói Egyetem Tudományos Bizottságának tanácsadója. Tagja az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank Környezetvédelmi és Szociális Tanácsának és a Környezeti Management és Jogi Egyesületnek (EMLA). A Környezet és Biztonság Kezdeményezés (ENVSEC) elnöke.

Zlinszky János,

a Közép- és Kelet-Európai Regionális Környezetvédelmi Központ (REC) Fenntartható Fejlődés Akadémiájának igazgatója. Korábban a Jövő Nemzedékek Országgyűlési Biztosa Irodájának stratégiai és tudományos tagja. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem professzora.


Forrás:realzoldek.hu
Tovább a cikkre »