A veszprémi visszaeső perverz, erőszakoló rém: B.Tibor

Sokkoló esetet tárgyaltak ma a Veszprémi Törvényszéken. A korábban börtönből szabadult B. Tibor ugyanis beleszeretett egy hajléktalan nőbe, akit ezután valósággal rabságban tartott: kényszerítette az asszonyt, hogy vele menjen egy helyi erdőben lévő kunyhóba, amit már korábban berendezett. A nőt megfenyegette, amikor szökni próbált, brutálisan összeverte, fenyegette.

Magyar Menedék - Horthy-naptár

Hogy a nő akaratát megtörje, Tibor egy volt börtöntársát is fogva tartotta a börtönkunyhóban, akit a nő szeme láttára többször is látványosan összevert, különféle módokon megalázott, csicskáztatott. A perverz férfi az asszonyt sem kímélte, fogvatartottjaival hátborzongató dolgokat művelt: a férfit arra kényszerítette, hogy rosszulétig egye magát, mikor már nem bírta és öklendezett az ételtől, összeverte, míg a nőt többször is megerőszakolta, bizarr szexuális aktusokra, fajtalankodásra kényszerítette a másik rabbal, ugyanis a férfit felizgatta, ha a perverz szexjátkot nézhette.

Az asszonyt a tulajdonaként kezelte:- Nem mész sehova, az én tulajdonom vagy, s itt maradsz, és azt csinálod, amit mondok. Egyébként meg szerelmes vagyok beléd, s ezért is itt maradsz! – mondta neki a férfi, és hozzátette, ha nem engedelmeskedik beteges fantáziája megélésében, megöli: – Nagy az erdő, elférsz benne!

A férfit végül 4 év és 3 hónap fegyházra ítélték, de ez ellen B. Tibor ügyvédje fellebbezett.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »