A vártnál sokkal súlyosabb lehet Cristiano Ronaldo sérülése

A 2016-os labdarúgó Eb-döntő első félidejében le kellett cserélni Cristiano Ronaldót, miután ütközött Dimitri Payettel. Az első hírek szerint egy hónapra dőlt ki a Real Madrid sztárja, de a Managing Madrid értesülése szerint rosszabb a helyzet.

Ők azt írják, hogy Ronaldót még Franciaországban megvizsgálták tüzetesebben az orvosok, és azt állapították meg, hogy “elülső térdszalag-szakadást szenvedett, a „szerencséje” az, hogy a szakadás csak részleges, de így is pihennie kéne négy-öt hónapig normális körülmények között.”

A kérdés csak az, hogy a Realnál ki tudják-e várni ezt az időszakot, hiszen nagyon hosszú ideig kellene nélkülöznie a legjobb játékosát a spanyol csapatnak. Ronaldo szinte biztosan kihagyja az augusztus 9-i Európai Szuperkupát (az ellenfél a Sevilla lesz), de az új spanyol idény első meccseiről is hiányozhat, akárcsak néhány BL-mérkőzésről.

Dárdai Pál egyébként azt mondta, hogy Ronaldo hibázott a sérülése előtt, szinte felkínálta magát arra, hogy belerúgjanak egy jó nagyot a magyar szakember szerint.

Persze a háromszoros Aranylabdás most nyilván az ünnepléssel van elfoglalva, az Eb-döntő megnyerése utáni első interjú során felszabadultan vigyorgott a kamera előtt, többször is megkérdezte, hogy biztosan jól néz ki, majd arra fogta, hogy kicsit fényesebb a bőre, hogy sokat sírt a mérkőzés alatt.

“Egy két lassításon pedig úgy néz ki, mintha be lenne rúgva, biztos fogyott némi alkohol a portugál öltözőben a kupa átvétele után…”

A lisszaboni ünneplés során sem tűnt úgy, hogy Ronaldót most nagyon foglalkoztatja, hogy mi a helyzet a térdével.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Budapest rendezi 2020-ban a vizes Európa-bajnokságotDárdai: megérdemelten nyertek a portugálok, Ronaldo igazi csapatjátékosRovatok: SportTelepülés: VilágCímkék: sport, labdarúgás, Cristiano Ronaldo, EURO 2016, 2016-os franciaországi Európa-bajnokságForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »