A „van egy cigid?” után itt az újabb verzió rablótámadás indítására: „mennyi az idő?”

A nyomozók néhány órán belül elfogták azt a “férfit”, aki gyanú szerint a hajnali órákban rablást kísérelt meg tegnap, hajnalban, Kiskunhalason. Egy 57 éves helyi lakos tett feljelentést a Kiskunhalasi Rendőrkapitányságon 2019. január 6-án, reggel, mert egy buszmegállóban ki akarták rabolni

A nyomozás adatai szerint a férfi a buszra várt, amikor egy ismeretlen cigány odalépett hozzá, és a pontos idő felől érdeklődött. Azonban a választ szinte meg se várva a sértett vállán lévő táskához kapott, és azt erőszakkal megpróbálta elvenni. A meglepett áldozat a táskát nem engedte el, mire a rabló többször megütötte, majd dulakodni kezdtek.

Amikor a busz megérkezett, arról többen leszállva a sértett segítségére siettek, aki próbálta a gyanúsítottat visszatartani úgy, hogy a felsőruházatát megfogta. Az elkövető ekkor a piros pulóveréből kibújva, valamint az értékeket hátrahagyva elmenekült.

Hírdetés

A kiskunhalasi nyomozók rövid időn belül beazonosították a rablás bűntett kísérlet elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 21 éves K. Jánost, akit az egyenruhások 23 órakor elfogtak.

A helyi férfit kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

privatkopo.hu


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »