A török üdülőhelyekre zavartalanul indulnak a gépek

A török üdülőhelyekre zavartalanul indulnak a gépek

Több repülőjáratot töröltek az isztambuli repülőtéren az éjszakai törökországi puccskísérlet miatt. Mivel a török légitársaságnál hírzárlat van, nem tudni, hogy mikor indul újra a légi közlekedés Isztambulba.

Az üdülőhelyekre tartó charterjáratok viszont közlekednek, ezt a térséget nem érintette a puccskísérlet. A Kartago Tours szervezésében kint lévő csoport vasárnap jön haza és az újabb turnus is elindul, ugyanis a történtek ellenére senki nem mondta le foglalását.

„A mostani hírek szerint minden rendben van Antalya térségében. A vendégekkel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot. Szerencsére a mi utasaink körében nincs pánikhelyzet. Mindössze egy-két utas telefonált, de őket is sikerült megnyugtatni, hogy minden rendben van. A Kartago Tours utasait a holnapi nap folyamán fogjuk majd hazautaztatni. Természetesen érkezésünk is van, eddig nem törölték a járatot és reméljük, hogy minden rendben lesz. Törléseket egyelőre nem tapasztaltunk, de remélem, ez így is marad, mert meg kell nyugtassam őket, hogy minden rendben van” – nyilatkozta Bajzáth Hajnalka idegenvezető.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »