A tévénézők szeme láttára rohantak rá Lochtera

Egy táncos műsorban támadt rá a Rióban botrányba keveredett olimpiai bajnokra két felbőszült férfi. Örülhet, hogy megúszta.

Ryan Lochte egy ideig biztosan nem fogja elfelejteni a hazugságai nyomán elszabadult indulatokat. Mondjuk ez nem is egyszerű, ha az ember bemegy egy tévéműsorba, és rátámadnak a nézők. Mi is több cikket írtunk róla, hogy a hatszoros olimpiai bajnok úszócsillag Rióban néhány úszótársával vandálkodott egy benzinkúton, majd gyorsan elhagyta az országot. Társai viszont nem, a rendőrök ugyanis elkapták őket a reptéren, egyiküknek több ezer dollárt kellett fizetnie a károk megtérítéséért. Ezalatt Lochte összevissza hazudozott arról, hogy az incidens éjjelén rendőrruhás férfiak állították meg a taxijukat, és kirabolták őket. Utóbb ő maga is elismerte, hogy ebből semmi sem igaz. Büntetése végül tíz hónapos eltiltás lett.

A botrány sokakban mély nyomot hagyott, Lochte rengeteg ellenséget szerzett, néhányan úgy döntöttek, nézők millióinak szeme láttára adják az úszó tudtára, hogy nagyot hibázott.

A Dancing with the Stars című műsorba, ahol ismert emberek mutatják meg, mit tudnak a parketten, Lochtet is meghívták. A magamutogató sportolónak volt bőr a képén, miközben korábban többször is hangsúlyozta, hogy rettentően sajnálja, ami Rióban történt, és hogy új lapot szeretne nyitni az életében: a Call Me Irresponsible című zeneszámra – magyarul Nevezz felelőtlennek! – ropta az ABC hétfői adásában. Miközben Carrie Ann Inaba, az egyik zsűritag éppen véleményt mondott a produkcióról, két Lochte-ellenes pólóban feszítő néző rohant a színpadra, akiket a biztonságiak állítottak meg – írja cikkében a The Guardian. A műsorkészítők gyorsan leadtak egy reklámot, majd folytatták a műsort, mintha mi sem történt volna. A két felbőszült embert letartóztatták a kiérkező rendőrök. Senki sem sérült meg.

Lochte az incidens kapcsán csak annyit mondott, igazából csak olyan dolgot akart csinálni, amilyenbe még életében nem kóstolt bele, ezért fogadta el a meghívást a táncos műsorba. Úgy érezte, most kicsit megbántották…


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »