A temető mellett dőlt rá a fa egy ukrán férfira

Október 17-én az ukrajnai Ivano-Frankivszk megyében, Rusziv faluban meghalt egy férfi, aki fát vágott a helyi temető közelében – jelentette a helyi Állami Sürgősségi Szolgálat sajtóosztálya.

A 35 éves férfira rádőlt a fa. Az áldozat az orvosok kiérkezése előtt életét vesztette – írja az Ukrán Nemzeti Hírportál.

Korábban, a Vinnyica megyében található Rahni faluban az erős széllökések miatt egy 16 éves lányra dőlt rá egy fa. A lány zárt fejsérüléssel, agyrázkódással, jobb csípőtöréssel, gerinc és mellkasi sérüléssel a kórházba szállították – tudatja az UNN.

Mint ismeretes, az erős szél, a kidőlő fák és villanyoszlopok miatt hárman meghaltak odessza megyében, köztük egy 11 éves gyermek.  A megye déli területein a heves esőzések miatt házak kerültek víz alá.

A mentőszolgálat munkatársai felhívják az állampolgárok figyelmét arra, hogy a szabadban való tartózkodásuk során tartsák be a biztonsági szabályokat.

Rovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Ivano-Frankovszki területCímkék: halálos baleset, baleset, kékfény, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »