A TEK információi szerint nagy az esély van terrorcselekményekre az EB-n

A TEK közleménye szerint a partnerszolgálatoktól kapott információk alapján a következő csaknem három hétben szélsőséges csoportok nagy eséllyel követhetnek el terrorcselekményeket a stadionokban, a szurkolói zónákban vagy forgalmas és nagy tömegek által látogatott csomópontokon. 

Magyar szurkolók a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának első fordulójában játszott Magyarország – Ausztria mérkőzésen a bordeaux-i Új Stadionban 2016. június 14-én. Magyarország 2-0-ra győzött. (MTI/AP/Haszan Ammar)

A Terrorelhárítási Központ ismét felhívja labdarúgó Európa-bajnokság helyszínein tartózkodó magyarok figyelmét, hogysaját biztonságuk érdekében tartsák be a szurkolói zónákban, a stadionokban, illetve a közterületeken érvényes rendszabályokat,működjenek együtt a biztonságért felelős hatóságokkal.

Amennyiben elhagyott csomagra lesznek figyelmesek, vagy valakinek a viselkedése válik gyanússá, azonnal értesítsék közelben tartózkodó rendfenntartókat.

A Terrorelhárítási Központ ajánlása, mely a biztonságtudatos magatartás fontosságára, és egy estleges támadás során javasolt viselkedési formákra hívja fel a figyelmet, továbbra is elérhető a TEK honlapján.

MTI

The post A TEK információi szerint nagy az esély van terrorcselekményekre az EB-n appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »