A szombati durva villámárvíz megrongálta néhány út burkolatát Somogyban

Viharkárokkal kapcsolatos híreket is közöl szombaton az Útinform.

A 61-es főúton Böhönye térségében, a szombati villámárvíz megrongálta a burkolatot. A 156-os és a 157-es km között a fél útpályát lezárták.

Nagyatád és Böhönye között több helyen is lezárták a 68-as főutat. A 35-ös és a 40-es km között Nagyatád elkerülő szakaszán, illetve az 52-es és az 55-ös km között a Segesd és Böhönye közötti szakaszon nem lehet közlekedni, mert megrongálódott a burkolat. A főutat lezárták, a forgalmat elterelték. Segesdnél, a 49-es az 50-es km között hasonló okok miatt csak egy sávon, irányonként váltakozva halad a forgalom.

Péterhidán, a Malomcsatorna feletti bekötőutat a 3-as és a 4-es km között szintén lezárták, azonban a település Komlósd irányából továbbra is megközelíthető. (68109-es jelű út)

Hírdetés

Somogysimonyi és Nemesvid közötti úton a 22-es, valamint a Nemesvid és Szőcsénypuszta közötti szakaszon a 17-es km-nél is félpályás korlátozás van érvényben. (6805-ös út)

Az Ötvöskónyi és Beleg közötti útszakaszon a 2-es és a 4-es km-nél is a fél útpályát lezárták. (6622-es út)

Zala megyében:

Zalaszentjakabon, a Petőfi Sándor utca a 3-as km-nél továbbra is víz alatt van, mert a Malomárok hídját elmosta a víz, ezért onnan Miháld település nem érhető el. (6832-es jelű)

Néhány nappal korábban:


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »