A szökőkútnál találkoztak a Kaposvár-donneri Challenge day kihívói

A szökőkútnál találkoztak a Kaposvár-donneri Challenge day kihívói

Videoüzenetben hívta ki verekedésre a húszas éveiben járó nő a haragosát – írja kellő tisztelettel a statisztikailag nem létező egyedekről az ügyészség. Alább a folytatás.

A Kaposvári Járási Ügyészség vádirata szerint 2020 augusztusában (hát valamivel több mint két hét kellett a vádemeléshez is, igen – a szerk.) a fiatalabb nő hívására a hatvan év körüli asszony megjelent az előre egyeztetett helyen, a Kaposvár, Donneri körforgalomnál. A fiatalabbik vádlottat a férje hozta autóval.

A két nő verekedni kezdett a forgalmas útkereszteződésnél, a járókelők, autósok szeme láttára. Az idősebb nő esernyővel ütlegelte a másikat. A dulakodásba a férfi is bekapcsolódott, a feleségével együtt ütötték az idősebb nőt, aki még az úttestre is kiesett.

Az ügyészség csoportosan és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat, a férfival szemben végrehajtandó, míg a két nővel szemben felfüggesztett börtönbüntetést kért – írja az ügyészség.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https://www.facebook.com/ugyeszseg/videos/1009872069791858/&show_text=0&width=480

Hírdetés

(Ha nem indulna a beágyazás, itt is elérhető.)

Szemelvények a donneri körforgalom titkaiból:

Így (is) veszélyeztetik a közlekedést a cigók

Cigánybűnözőktől félnek a kaposvári Donnerban élők

Egy fideszes ki merte mondani: a cigányok miatt rossz a közérzetük a kaposváriaknak

Ismét ok nélkül támadt a cigányhorda, egy nőt saját kisfia szeme láttára vertek meg Kaposváron


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »