A szokásos trükkel próbálkoztak az újbudai unokázós csalók, de végül az áldozat verte át őket

Elfogtak három unokázós csalót, akik egy idős magyar nőtől próbáltak pénzt kicsalni Újbudán – írja a Police.hu. 2018. október 27-én hajnalban hívták fel a sértettet, és a már szokásos hazugsággal próbálkoztak: egyikük az asszony fiának adta ki magát, és azt mondta, egy balesetben összetört egy drága autót, ezért ki kell fizetnie a tulajdonosnak 2-3 millió forintot.

A nő viszont gyorsan rájött, hogy nem a fiával beszél, ezért úgy tett, mintha otthon tartott pénzét számolgatná, hogy húzza az időt, közben egy másik telefonon értesítette a rendőrséget. Ezután a sértett és az ismeretlen férfi megbeszélte, hogy kis idő múlva Budapest XI. kerületében, a Fehérvári úton egy társasház bejárata előtt találkoznak, ahol átadja a pénzt.

Hírdetés

A rendőrök viszont még a pénzátadás előtt elfogta a 22 éves budapesti csalókat, F. Gábor Márkot, G. Szabolcs Sándort és Cs. Lászlót. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a három férfit csalás vétség kísérlet miatt előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, majd G. Szabolcs Sándort és Cs. Lászlót őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »