A stadionépítés Kazincbarcikán is kiváló üzlet

Persze nem a városnak, hanem a szocialista Szitka Péter polgármester főtanácsadójának, Sztupák Péternek, aki egyben a KBSC FC Kft egyik tulajdonosa, valamint a stadion ingatlankezelését ellátó Barcika Art Kft felügyelőbizottsági tagja – írta közleményében Egyed Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője.

Hozzátette, hogy ezek után talán nem véletlen, hogy miközben strandra évek óta nincs pénz, stadionépítésre jut bőven: talán főtanácsadó úr sem ellenezte, hogy a stadion régi lelátójának bontására, új építésére és a klubház felújítására a város képviselőtestülete 30 milliós támogatást szavazott meg. Bizonyára az sem volt ellenére, hogy a bontott elemekhez kísértetiesen hasonlók épp a főtanácsadó úr résztulajdonában lévő cég telephelyén jelentek meg – hangsúlyozta Egyed.

Megjegyezte, hogy mindezt mennyiért, azt nem tudni, mint ahogy azt sem, hogy a bontási törmeléket újra hasznosítják, vagy átveszi az a sajókazai lerakó, amelyet a ZV Zöld Völgy Nonprofit Kft üzemeltet.A cég ügyvezetője véletlenül Sztupák Péter, aki így stadionépítés valamennyi fázisán jelen lehet és gyarapodhat.

….mit szól ehhez Szitka Péter polgármester? Nem tud róla, vagy csak falaz a tanácsadójának?

– tette a fel a kérdést az ellenzéki néppárt.
 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »