A "Soros-tervről" szól a legújabb nemzeti konzultáció – céljuk az újabb Fidesz-győzelem

A "Soros-tervről" szól a legújabb nemzeti konzultáció – céljuk az újabb Fidesz-győzelem

"Ha az emberek mellénk állnak, ha harmadszor is nyerünk, Brüsszel nem tud legyőzni minket, a Soros-terv elbukik" – mondta Orbán Viktor miniszterelnök az Origó szerint a Fidesz velencei frakcióülésén.

Nemzeti konzultáció lesz a "Soros-tervről" – írta szerda este a lap a Fidesz velencei frakcióüléséről szóló cikkében. Írásuk szerint a miniszterelnök azt mondta, hogy az ellenzék nem ura önmagának, "kívülről mozgatják őket".

Az Európai Bíróság döntéséről a kormányfő közölte, hogy a "Soros-terv jelenti az igazi veszélyt". Brüsszel megpróbálja végrehajtani Soros akaratát, de ezt a tavaszi választáson meg lehet akadályozni.

"Ha az emberek mellénk állnak, ha harmadszor is nyerünk, Brüsszel nem tud legyőzni minket, a Soros-terv elbukik" – idézte Orbán Viktort a lap.

A cikk szerint a miniszterelnök azt mondta a frakció előtt, hogy a legfontosabb ma a Soros-terv elleni küzdelem – ennek az az oka, hogy fel akarják gyorsítani Brüsszelben az állandó bevándorlási mechanizmus elfogadtatását, ezért van szükség a nemzeti konzultációra, tolmácsolja az MTI.

Hírdetés

"A frakció kérte fel a kormányt"

Nemzeti konzultáció lesz a "Soros-tervről" – erősítette meg Kósa Lajos a korábbi lapértesüléseket a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Kiemelte: a magyar választóknak tudniuk kell, hogy az Európai Bíróság döntésével a "Soros-terv előtt nyitotta ki a kaput". Ezért a Fidesz-frakció arra kérte a kormányt, hogy indítson nemzeti konzultációt a kérdésről. A kormány "most fontolóra veszi a kérést, és ezután tárja a frakció elé, hogyan képzelik el ezt a továbbiakban".

A frakcióvezető arra is rámutatott, hogy az Európai Bíróságnak alig született meg a döntése a kötelező kvótákról, a bizottság már az állandó betelepítési mechanizmust kezdte el tervezni, ami már felső korlátok nélkül telepítené szét az uniós országokban azt az évi egymillió embert, akiket a Soros-terv alapján Európába akarnak hozni, mindegyiknek kilencmillió forintot kell adni, ennek fedezésére pedig kölcsönt kell felvenni.

És ebbe nemcsak ez tartozik bele, hanem a határok lebontása is, amit egyébként “Soros György hű szövetségesei", a szocialisták is megígértek korábban. Botka László korábban bejelentette, hogy amint lehetősége lesz, lebontja a kerítést – tette hozzá.

Elmondta, a magyar ellenzék és az európai baloldal igyekszik megtéveszteni az embereket, most “azt hazudják, hogy nincs is Soros-terv", 2015-ben még azt mondták, hogy nincs “migrációs özön", a népszavazáskor pedig azt állították, nincs kvóta, hanem önkéntes felvétel van.

Támaszkodni kell a választókra, ezért lesz szükség a nemzeti konzultációra – magyarázta Kósa.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »