A „Soros-terv” miatt országjárásba kezd a Fidesz

Országjárásba kezd a Fidesz ezen a héten, hogy ezzel is elősegítse a nemzeti konzultáció sikerét – mondta Hidvéghi Balázs, a kormánypárt kommunikációs igazgatója csütörtökön az MTI-nek.

November 19-ig minden választókerületben, összesen több mint 200 helyszínen terveznek fórumot tartani Védjük meg Magyarországot! címmel. Az országjárásban részt vesznek a kormány tagjai, a Fidesz vezető politikusai, országgyűlési képviselői, választókerületi elnökei – közölte.

„Célunk az, hogy minél több emberrel közvetlenül is eszmét cseréljünk a bevándorlás kérdéséről és a Soros-tervről, amely fenyegeti hazánkat, amely veszélyt jelent Magyarországra” – fogalmazott Hidvéghi Balázs. A Fidesz azt szeretné, hogy minél többen vegyenek részt a nemzeti konzultációban, és mondjanak véleményt a „Soros-tervről” – mondta a kommunikációs igazgató az MTI-nek.

http://mno.hu/

November elejéig az összes háztartásba eljutnak az új nemzeti konzultációs kérdőívek, amelyek a kormány által csak „Soros-tervnek” nevezett koncepcióról, azaz a bevándorlókkal és menekültekkel kapcsolatos elképzelésekről kérik ki a választók véleményét. A kérdőíven összesen hét állítás szerepel, a válaszadóknak pedig azt kell eldönteniük, hogy támogatják-e az adott törekvést vagy sem. A „Soros-terv” elleni nemzeti konzultáció kérdéssora egyébként nem feltétlenül van összhangban, sőt, néha ellentétes azzal, ami Soros György különböző nyilatkozataiból, terveiből kiolvashat – erről itt írunk bővebben.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »