A Soros-hirdetéseket parodizálja a Comedy Central

A Soros-hirdetéseket parodizálja a Comedy Central

Chris Griffin „veszélyes tervével” reklámozza a Family Guy tizenötödik évadát a Comedy Central, ezzel parodizálva a kormány közismert Soros-szpotjait. A milliárdos „veszélyes terve” kapcsán készült már humoros átirat Tom és Jerry-jelenetekből összevágva, ezúttal azonban nem egy tréfás kedvű internetező, hanem a vígjátékcsatorna állt bele a témába. Emellett az állandó szinkronhangok, így Kerekes József és Vándor Éva szereplésével is készítettek ezúttal egy élőszereplős intrót. 

A Comedy Centraltól egyébként nem idegen, hogy gúnyt űzzön a hazai politikából. Három évvel ezelőtt egy miniepizódot is készítettek, amiben Áder János telefonon hívta meg Magyarországra Putyin elnököt. A köztársasági elnök ebben arra kérte az orosz vezetőt: ismerje el, hogy a magyarok nyerték a Játék határok nélkült.

Hírdetés

Chris Griffin veszélyes terve persze a szpot alapján nem tűnik olyan kétségbeejtőnek. Igaz, a kormányhirdetésekben emlegetett Soros-terv is leginkább a reklámszpotokban és a politikusi nyilatkozatokban tűnt annak, miközben kiderült: épp annyi menekült hazánkban tartózkodását engedélyezték, amennyivel a „Soros-terv” kapcsán riogattak.

http://mno.hu/

A Fox egyébként októbertől vetíti a Family Guy legújabb, tizenhatodik évadát, aminek utolsó részét márciusban tervezik adni. Januártól pedig az egyel korábbi, 15. évad szinkronos verzióját lehet látni a magyar Comedy Centralon. 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »