A Soros-alapítvány kedveli a módszert, ahogy lejáratják Magyarországot

Soros Nyílt Társadalom Alapítványának bejön, ha egy nyugati politikus hazugságokat terjeszt a magyar miniszterelnökről – szúrta ki a Tűzfal Csoport. Az európai politikai nyilvánosság előtt szemérmetlenül hazudozó svéd Anna Maria Corazza Bildt korábban saját maga által költött mondatokat adott Orbán Viktor szájába, majd azok alapján követelte a Fidesz Néppártból való kizárását

A módszert pedig nemcsak hogy ismeri, de kedveli is a Soros-alapítvány.

Hírdetés

A Tűzfal Csoport felidézi, a zavaros arcú Anna Maria Corazza Bildt korábban a Politico hasábjain követelte, hogy a Fideszt távolítsák el az Európai Néppártból, olyan kijelentésekre hivatkozva, amelyeket valójában ő adta a magyar miniszterelnök szájába. A politikusnő zavaros fejtegetésében többek között azt hazudta, hogy a magyar miniszterelnök támogatja Putyin ukrajnai háborúját.

Miközben a balliberális média igyekezett bebizonyítani, hogy a hiteltelen politikusnőnek semmi köze nincs Soros Györgyhöz és alapítványaihoz, erre éppen az Open Society Foundation cáfolt rá, amikor egy kövér szívecskét biggyesztett a svéd politikusnő közösségi médián megosztott koholmányaira. Ráadásul a képviselő szerepel azon a listán, amely azon politikusokat gyűjti össze, akik hajlandóak a spekuláns tenyeréből enni.

ps.hu


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »