A Sajó áradása miatt több mellékutat lezártak

A Sajó áradása miatt több mellékutat lezártak

A Sajó áradása miatt lezárták a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Putnok és Sajóvelezd közötti mellékutat szerda este, majd csütörtök hajnalban a 26-os főút és Sajókaza közötti alsóbbrendű utat is

– közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az MTI-vel.

A Putnok és Sajóvelezd közötti mellékútnak mintegy 1,5 kilométeres, a 26-os főút és Sajókaza közötti alsóbbrendű útnak pedig 1 kilométeres szakaszát zárták le.

Hírdetés

A heves esőzések nyomán más szakaszokon is előfordulhatnak kisebb-nagyobb vízátfolyások, ezért arra kérik a közlekedőket, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek.

Az elmúlt időszakban lehullott nagy mennyiségű csapadék miatt a Bodrogon például a másodfokú árvízvédelmi készültségi szint közelébe emelkedhetnek a vízállások – figyelmeztetett az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A következő napokban főleg az ország északkeleti, keleti harmadán várható a legtöbb eső Az Országos Vízügyi Főigazgatóság tájékoztatása szerint a Sajón, a Tarnán és a Zagyván az elsőfokú árvédelmi készültségi szintet meghaladó, a Bodrogon a másodfokú árvédelmi készültségi szint közelébe emelkedő vízállások várhatók.

{block:block_content:83f6f420-ec81-488d-9ade-46fde05c55af


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »