A roma felzárkóztatásra szánt temérdek milliárd ellenére itt tartunk! (videóval)

A romákat a roma vezetők nem hagyják kitörni a nyomorból! A felzárkóztatásukra eddig eltűnt milliárdokat már nem keresi senki. Legutóbb a Híd a munka világába nevű projektre szánt pénz tűnt el. Balog Zoltán miniszter felszólította a roma vezetőket, hogy április 30-ig fizessenek vissza az államkasszába 1,6 milliárd forintot. Visszaszóltak, hogy nincs meg a pénz, majd ledolgozzák! Ezen már tényleg muszáj nevetni!

Felfogta ez a tudós roma, hogy mennyi pénz az a bizonyos 1,6 milliárd forint, vagy a magyar adófizetők bosszantására szánta a beszólást? Az a bizonyos 1,6 milliárd uniós pénz, és amennyiben nem fizetik vissza, a magyar adófizetőknek kell ezt is kifizetni helyettük.

Aki ki akar törni a romák közül a nyomorból, azt fejbe verik, visszarántják, mert ha esetleg elhagynák a körletet, nem lenni kit uzsoráztatni (200 százalékos kamatra kölcsönözni!), csicskáztatni (bár ezek többsége magyar), zsarolni.

Jól bejön a börtönbe kerülési lehetőség is, mert a börtönök zsúfoltságára hivatkozva szabadulás után lehet – sztárügyvédek segítségével – az európai bírósághoz fordulni, és felmarkolni néhány millió forint kártérítést. Azt is a jövedelemhez már alig jutó magyar adófizetők állják, és ők állják a megélhetési családi pótlék és a segélyek számláit is. Az átkosban amennyiben nem volt meg 11 ledolgozott munkanap, nem járt a családi pótlék se a romának, se a magyarnak! A segély ismeretlen fogalom volt…

Hogy kik miatt jutott idáig a roma és a magyar társadalom, felesleges bogozni, de hogy a jelenlegi helyzet fenntarthatatlan, abban mind a két csoport legyen száz százalékig biztos! A hatalmas kormányzati korrupción felül már csak ez hiányzik, és az egyre szaporodó migráns bezúdulás, amely egyre erősödik megint Szerbia felől.

Egy borsodi faluban többségbe kerültek a romák, az iskolába 170 gyerek jár, de nem tanulni! A rend fenntarthatatlan, a tudás átadhatatlan azokban az iskolákban, ahol létszámfölénybe kerülnek a roma tanulók. A tudással ki tudnának emelkedni a jelenlegi helyzetből, de az eszük a roma jogvédőknek köszönhetően is, nem ezen jár. A jogaikat betanítják a felnőtt romáknak is, de a kötelességek ismertetése szóba se kerül! Soha nem sikerült még nekik megfelelő roma vezetőket választani! A miniszterelnökkel a kapcsolatot Farkas Flórián tartja, aki már pont elégszer bizonyította, hogy mi a fontos neki.

Aki rendre akarja őket szoktatni, az nem jó polgármester!

 

Békéscsaba, 2016. április 24.

 

Anton

Emlékeztető: 2010. december 6-án a narancsos többségű magyar törvényhozás elutasította azt a javaslatot, hogy a Szögi Lajos családjának a bíróság által jogerősen megítélt 46 millió forintot a költségvetés állja, mert a gyilkosság börtönbe zárt tettesei képtelenek azt kifizetni. A beterjesztést az országgyűlés 117 igen és 215 nem szavazattal még tárgysorozatba sem vette. Az ellenzéki pártok jelen lévő képviselői támogatták a javaslatot, ám a kormánypárti frakció tagjai – 8 igen és 11 tartózkodó szavazatot leszámítva – nemmel voksoltak. Szögi Lajos családja nem érdemelt kárpótlást, mert Szögi Lajos „csak” egy rendes, megbecsült, köztiszteletben álló magyar volt.” (Részlet a Narancsos korrektség című írásból) A hat roma áldozat családjai 70 millió forint kártérítést kaptak…


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »