A rendőrségi hírekből: pénztárcát, laptopot, kerékpárt loptak a kormány rejtett erőforrásai

A rendőrségi hírekből: pénztárcát, laptopot, kerékpárt loptak a kormány rejtett erőforrásai

Pénztárca

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi rendőrkapitánysága lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen cigányok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a nő és a férfi 2019. január 1-jén 1 óra 20 perc körül egy terézvárosi szórakozóhelyen ellopta a sértett pénztárcáját, és ezt követően a benne lévő bankkártyával többször vásároltak.

A nő 30 év körüli, aki a bűncselekmény elkövetésekor fekete kabátot viselt. A társa 35 év körüli, a bűncselekmény elkövetésekor fekete kabátot, világos pulóvert és kék farmernadrágot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható cigányokat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. ​

Laptop

A Debreceni Rendőrkapitányság nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt.

Hírdetés

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen cigány 2018. november 12-én Debrecenben, a Kishegyesi úti bevásárlóközpontból ellopott egy laptopot. A biztonsági kamera felvételt készített róla.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható cigányt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Kerékpár és egyebek

A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy jászapáti lakos ellen.

A 25 éves férfi 2019. január 9-én hajnal 4 óra körül bejutott egy jászapáti ingatlan udvarára, ahonnan egy kerékpárt, egy kompresszort és kőművesszerszámokat tulajdonított el.

A rendőrök a beszerzett adatok és a biztonsági kamera felvételeinek elemzését követően rövid időn belül azonosították, majd elfogták a helyi férfit. A nyomozók F. Viktort gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették, az ellopott tárgyakat megtalálták és lefoglalták.

(Police.hu korrigálva)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »