A rendőrség szerint „boszorkányos praktikákat” alkalmaznak a csalók

A rendőrség szerint „boszorkányos praktikákat” alkalmaznak a csalók

Újabb módszerrel rukkoltak elő a csalók, hogy a hiszékeny emberektől pénzt csaljanak ki. Ezúttal a pozsonyi parkolókat keresik fel olyan „hölgyek”, akik azt ígérik a kiszemelt áldozatnak, hogy „leveszik róluk az átkot”, írja közösségi oldalán a rendőrség.

A rendőrök abból a bejelentett esetből indultak ki, amely az egyik pozsonyi parkolóban történt. A sofőr úgy írta le a rendőrségnek a történteket, hogy amikor a parkolóban az autóját takarította, odalépett hozzá egy nő, és megállás nélkül azt hajtogatta, hogy meg van átkozva. „A gépjárművezető két eurót adott neki, hogy megszabaduljon tőle, de az állítólagos jósnő további pénzt csikart ki tőle, összesen 30 euróval rövidítette meg. A férfi maga sem tudja, hogyan, de a pénzt odaadta a nőnek” –így írja le az esetet a rendőrség. A nő utána további embereket zaklatott a parkolóban, „segített neki az átok feloldásában”.

Hírdetés

A rendőrség szerint „ha ilyen valakivel találkoznak a parkolóban, mondják azt, hogy a saját személyi átokfeloldóik zöld ruhát viselnek, villogó adóvevőjük van és fekete, hangos botok is vannak náluk – és szívesen a segítségükre sietnek” – olvasható a rendőrség FB-oldalán.


Forrás:hirek.sk
Tovább a cikkre »