A rendőrség közleményírója megint remekel: "szóváltásba keveredett a fiú", majd leütötte az utast

A Police.hu-n közzétett szöveg olvasása közben szinte még meg is sajnáljuk a szegény kisfiút, aki teljesen ártatlanul és véletlenül "szóváltásba keveredett" a villamoson, miközben a legújabb Teréz anyáról szóló könyvet lapozgatta… És persze a leütés is véletlenül, azaz gondatlanságból történt. Már ha ott volt egyáltalán.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy 16 éves kaposvári fiú 2018. október 17-én este Budapest II. kerületében a villamoson utazott, ahol szóváltásba keveredett egy másik utassal. Leszálltak a Széna téri villamosmegállóban, majd a 16 éves fiú ököllel megütötte a férfit, aki ennek következtében beverte a fejét egy korlátba, majd azt tompítás nélkül a betonba ütötte.

A fiú ezután felszállt a villamosra, ahol két utas visszatartotta a rendőrök kiérkezéséig. A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitányság járőrei perceken belül a helyszínen elfogták az elkövetőt, majd a BRFK Nyomozó Főosztály munkatársai gondatlanságból elkövetett életveszélyt okozó testi sértés miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A fiú beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A férfit a mentők a helyszínről életveszélyes állapotban vitték kórházba.

Hírdetés

Korábban írtuk:

Cigány betörő szurkált össze egy kispesti családapát – a rendőrségi közleményben ez vitapartner és szóváltás

Toroczkai: Követeljük, hogy a rendőrségi közlemények a valóságról szóljanak! – Ne lehessen szőnyeg alá söpörni a cigányproblémát

Újabb cigány-magyar "szóváltásba keveredésről" regél a rendőrség honlapja

Ezek a cigányok nem betörők, csak "egy családi házba bementek" Pesterzsébeten


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »