A rendőröket gyilkoló néger orvlövész további támadásokat készített elő Dallasban

A rendőröket gyilkoló néger orvlövész további támadásokat készített elő Dallasban

A rendőröket gyilkoló néger orvlövész valószínűleg további támadásokat készített elő Dallasban. Minderről a dallasi rendőrfőnök David Brown számolt be a CNN hírtelevíziónak vasárnap délelőtt adott interjújában.

Brown szerint ez a lakásán talált naplójából derült ki.

“Meggyőződésünk, hogy a gyanúsítottnak más tervei is voltak, rendőrök elleni támadásokat készített elő, hogy megfizettesse velünk mindazt, amiről úgy gondolta, hogy a feltételezett cselekedetekkel a rendőrök a színes bőrűeket büntetik” – fogalmazott Brown rendőrfőnök.

Elmondta azt is, hogy Johnson lakásában bombák készítésére alkalmas anyagokat találtak, és arra utaló nyomokat is, hogy a merénylő otthon gyakorolhatta a detonációkat.

Fekete rendőrt kért a túsztárgyaláshoz

Az interjúban a rendőrfőnök megerősítette: Johnson azt követelte, hogy a túsztárgyaláshoz fekete rendőrt küldjenek, csakis azzal hajlandó tárgyalni. Ám Brown azt már nem részletezte, hogy teljesítették-e az orvlövész követelését.

Ismételten megerősítette viszont azt is: a rendőrség és az FBI változatlanul nem zárja ki, hogy más – ahogyan fogalmazott – “bűntársak” is részt vehettek a lövöldözésben.

Kitért David Brown a robotbombára is, amellyel likvidálták Johnsont.

A robotra szerelt bombát eddig Afganisztánban és Irakban alkalmazta az amerikai hadsereg, s most először fordult elő, hogy a rendőrség is ezt alkalmazta.

Ennek nyomán vita kezdődött arról, vajon etikus-e a köztörvényes bűnözök ellen is felhasználni.

Saját vérével írt a falra

Brown kifejtette, hogy ismét ismét a bevetése mellett döntene, “ha a körülmények így kívánják”. “Úgy hisszük, hogy e döntéssel emberéleteket mentettünk meg. Akik a döntést bírálják, nem a földön járnak és az ő életük nincs veszélyben” – szögezte le a dallasi rendőrkapitányság vezetője.

Elmondta továbbá, hogy a dallasi orvlövész a saját vérével próbált írni a valamit a falra a parkolóházban, ahonnan lövöldözött és ahol likvidálták, a szakértők most dolgoznak rajta, hogy megfejtsék az írást.

(MTI nyomán)

Szexuális zaklatás miatt zavarták haza Afganisztánból a dallasi rendőrvadászt

Bombagyártásra készült, állig felfegyverkezett a fajtársaiért aggódó fehérgyilkos néger

"Csupán fehéreket, legfőképpen fehér rendőröket szeretett volna gyilkolni"

"Még több rendőrt fogunk megölni" – ígérik a magukat fekete lovagoknak nevező niggerek

Öt rendőrt agyonlőttek, 11-et megsebesítettek Dallasban a "békésen tüntető, gyászoló afroamerikaiak"


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »