A RegioJet a nyári szezon idejére buszjáratot létesít Pozsony és az Adriai-tenger üdülőhelyei között

A RegioJet a nyári szezon idejére buszjáratot létesít Pozsony és az Adriai-tenger üdülőhelyei között

Még javában tart a tél, ennek ellenére sokan már a nyári szabadságukat tervezgetik. Az ő számukra segítséget és egyben ötletet adhat a RegioJet Rt. nyári kínálata, miszerint május 31-től szeptember 5-ig buszjáratot üzemeltet Pozsonyból Splitig, az Adriai-tenger további népszerű üdülőközpontjain közbeiktatott megállókkal.

Kezdetben heti egy járat indul, ám a nyári szabadságok előtt már két járattal számolnak, tájékoztatott a közlekedési magánvállalat, azzal, hogy

A menetrendet úgy állította össze a RegioJet, hogy az a lehető leginkább megfeleljen a szlovákiai utazóközönségnek és egyben az utazási irodáknak is, melyek ügyfeleik számára utazásokat szerveznek a horvát tengerpartra, közölte a RegioJet szóvivője, Aleš Ondrůj.

Hírdetés

Az autóbuszok Splitbe keddenként és péntekenként indulnak a szlovák fővárosból 21 órakor, Horvátországba pedig másnap reggel érkeznek és 9.30 órakor érnek Splitbe.

Splitből visszafelé szombaton és szerdán 20.30 órakor indulnak, fokozatosan felveszik a többi üdülőhelyről hazaindulókat és reggel kilencre érnek a szlovák fővárosba – magyarázta Ondrůj.

Horvátország egyébként évek óta a szlovákiai utazóközönség kedvenc célállomásának számít, sokan töltik a nyári szabadságukat a horvát tengerparton. A RegioJet közlekedési társaság a szezonra Irizar autóbuszokkal készül, s megfelelő érdeklődés esetén egy járatra két autóbuszt indít majd.

(WebNoviny.sk)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »