A Reformátusok Lapja szeptember 6-i számából

Dátum
2020. szeptember 6.
Helyszín
Országszerte
+ Naptárhoz adom
2020_36.png

Keressen minket gyülekezetében vagy a nagyobb újságárusoknál!

Elkezdődött a tanév. Idén Nyírbátor adott otthont a Kárpát-medencei református oktatási intézmények tanévnyitójának, amelyre kétszázhuszonkilenc intézmény kapott meghívót. Az eseményen adták át a Makkai Sándor-díjat és a Magyar Református Szeretetszolgálat tanszeradományát is.

Az alma mater szolgálatában. Negyvenegy évig tanított a Debreceni Református Kollégium Gimnáziuma és Diákotthonában, amelyet huszonnégy évig igazgatóként vezetett az idén nyugdíjba vonuló Győri József. Szakmai szempontokról, emberi döntésekről, isteni problémamegoldásról, múltról és jövőről beszélgettünk.

Kecskeméten is lesz református pedagógusképző. Pap Ferencet, a Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző Főiskolai Karának dékánját kérdeztük. Túlélték a nyári szezont a református szálláshelyek? Szezonvégi református turisztikai körképünkből kiderül.

Fizesse elő hetilapunkat!

megrendelolap.JPG

A Reformátusok Lapja szeptember 6-i számában is megtalálják a megszokott és kedvelt rovatokat, lelki írásokat, igemagyarázatokat. Az újság előfizethető a Reformátusok Lapja Kiadóhivatalában: 1113 Budapest, Tas vezér utca 13., +36 1 217 6809, kiado@reflap.hu