A Reformátusok Lapja október 4-i számából

Dátum
2020. október 4.
Helyszín
Országszerte
+ Naptárhoz adom
2020_40.png

Keressen minket gyülekezetében vagy a nagyobb újságárusoknál!

Szárnyára bocsátják az örökösföldi gyülekezetet: Talán az utolsó melengető, napfényes szeptemberi napon hagyatkozunk a GPS iránymutatására, hogy megnézzük Szabolcs-Szatmár-Bereg megye székhelyének legújabb református templomát. Nyíregyháza Örökösföld nevű részén, a Szentháromság téren már messziről látható az új hajlék impozáns tornya, tetején a masszív csillaggal. A római katolikus és a görögkatolikus templom szomszédságában álló épület csak úgy vonzza a tekintetet.

Szeretethíd kerítéseken át: az idei Kárpát-medencei Református Önkéntes Napokról Juhász Mártont, a Magyar Református Szeretetszolgálat ügyvezető igazgatóját kérdeztük. Választ az egyház. Összeállításunk segít eligazodni a tisztújítás folyamatában. Sáfárai egy fogyatkozó régiónak: Enghy Sándorral, a Sárospataki Református Teológiai Akadémia rektorával beszélgettünk.

Fizesse elő hetilapunkat!

megrendelolap.JPG

A Reformátusok Lapja október 4-i számában is megtalálják a megszokott és kedvelt rovatokat, lelki írásokat, igemagyarázatokat. Az újság előfizethető a Reformátusok Lapja Kiadóhivatalában: 1113 Budapest, Tas vezér utca 13., +36 1 217 6809, kiado@reflap.hu