A Reformátusok Lapja június 14-i számából

Online és nyomtatásban is megjelenik

Dátum
2020. június 14. –
2020. június 14.
Helyszín
Országszerte és online
+ Naptárhoz adom

Száz esztendeje be nem forrott sebek, kiállás minden magyar testvérünk mellett, vírus hozta változások, csendben maradt kórusok – erről is olvashatnak június 14-i számunkban.

2020_24.png

Címlapon:

Kistányér, kis kehely, orgonaszó ének nélkül – így úrvacsoráztak pünkösd ünnepén Budapest egyik legkisebb gyülekezetében, Törökőrön.

Hogyan érinti a hónapok óta tartó koronavírus-járvány a református kórusokat? Mit szólnak a karvezetők ahhoz, hogy nem tarthatnak próbákat? Megtartják-e a Református Énekek hangversenyt a Művészetek Palotájában? Lesz-e Tahi Egyházzenei Hét? Egyre több járványügyi lazításról születik döntés a református egyházban is, ám egy következetes tiltás még mindig érvényben van: az énekkari próbák megtartása tilos, és a gyülekezeti éneklés korlátozását is kéri a Zsinati Elnökségi Tanács, hivatkozva a Tiszántúli Református Egyházkerület elnökségének javaslataira.

Online is olvashatnak minket!

A Reformátusok Lapja június 14-i számában is megtalálják a megszokott és kedvelt rovatokat, lelki írásokat, igemagyarázatokat. Az újság előfizethető a Reformátusok Lapja Kiadóhivatalában: 1113 Budapest, Tas vezér utca 13., +36 1 217 6809, kiado@reflap.hu