A pszichológus véleménye: „Hosszú Katinka csattanós választ fog adni”

A pszichológus véleménye: „Hosszú Katinka csattanós választ fog adni”

Válság van – ennyi, ami biztos, és nem is csak a bulvárlapok által sugallt gödörben van Hosszú Katinka és Shane Tusup házassága, valamint edző-tanítvány viszonya. A külvilágnak valószínűleg semmilyen ráhatása nincs a folyamatokra, idáig úgy néz ki, a Magyar Úszószövetség elnöke, Wladár Sándor és a szövetségi kapitány, Sós Csaba is hiába ajánlott segítséget az Iron Ladynek, illetve hiába állna sorba egy rakás edző, hogy szakmai segítséget nyújtson a magyar úszósport zászlóshajójának.

http://mno.hu/

„Önmagában egy párkapcsolatot nehéz menedzselni” – tette egyértelművé Ráskó, aki szerint a legfontosabb problémaforrás Shane és Katinka közt az lehet, hogy

két színtéren zajlik a kapcsolatuk, házasság és edző-tanítvány viszony is, ám aki vállalja ezt az életformát, az megtanulja kezelni a külső hatásokat is ekörül.

Úgy látta, kettejük között fontos szerepe lehetne a „pihenésnek”, ám mivel folyamatosan és mindig együtt voltak, egy-egy keményebb edzés után lehetetlen előállítani azt a helyzetet, amikor az egyik fél valaki más felé ventilálja a gondjait, tehát a feszültséget ilyen módon halmozottan önthették egymásra, akár otthon is.

„Ha nem is törvényszerű, hogy ebből baj lesz, mindenképpen korlátozza a kapcsolatot a felállás, és kihat a házasságon kívüli társas kapcsolatokra is”

Hírdetés

– mondta a pszichológus.

http://mno.hu/

Mivel a konfliktus felvállalása előtt folyamatosan a közösségi médiában „élt” az Iron-pár, Ráskó figyelmeztet, ne higgyük, hogy ismerjük őket pusztán a Facebook- vagy az Instagram-posztok alapján, ezeket ugyanis marketingstratégiák alapján hozzák létre.

„A jelenlegi szituációnak persze van egyfajta »hajhászata«, hiszen korábban ők provokálták a nyilvánosságot, amely már alig várta, hogy tort üljön”

– vélte Ráskó.

Hogy egy ilyen helyzetből van-e még visszaút? A szakember amondó, minden kapcsolatot meg lehet javítani, de ehhez először górcső alá kell venniük a feleknek, hogy mi váltotta ki a konfliktust. „Ők ketten együtt építették fel ezt a karrierutat, és nem annyira figyelnek kifelé, mint azt mi gondolnánk. Ezt a konfliktust a nappaliban fogják megbeszélni” – céloz arra, hogy mennyire fogják beavatni a nyilvánosságot kettejük viszonyába mostantól.

Hogy Hosszú Katinka Shane Tusup nélkül megmarad-e annak az eredményes sprotolónak, akinek ismerjük, egyelőre Ráskó Eszter szerint is kétséges, ám úgy érzi, biztosak lehetünk benne, hogy a helyzetére csattanós választ fog adni a háromszoros olimpiai bajnok úszó.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »