A Prosperitati Alapítvány újabb pályázatokat ír ki

A Prosperitati Alapítvány újabb pályázatokat ír ki

(A Közlemények rovatból átvett anyag)

A Prosperitati Alapítvány Igazgatóbizottsága 2016. március 31-én megtartott ülésén döntést hozott a második körben kiírásra kerülő pályázatokról, amelyek 2016. április 3-án, 18.00 órakor jelennek meg az Alapítvány honlapján (www.prosperitati.rs).

Az Igazgatóbizottság, melynek ülésére az első pályázási kör lezárását követően került sor, megelégedéssel állapította meg, hogy március 1–31 között 2413 pályázatot adtak át, február hónapban mintegy 5000 megkeresés érkezett a területi irodákhoz, valamint a szakmai értékelők kiválasztására kiírt pályázatra közel 100 szakember jelentkezett. Közülük kerülnek ki az Alapítvány szakmai hálózatának szakemberei, akiket egyéni felkérés alapján bíznak meg a beadványok értékelésével.

Mindezek a számok azt bizonyítják, hogy nehéz helyzete ellenére, a vajdasági magyar közösségben még mindig van kellő tudás, elképzelés, kitartás és akarat a szülőföldön maradáshoz és boldoguláshoz. Ebben kíván partner lenni a Prosperitati Alapítvány és Magyarország Kormánya, a Külgazdasági és Külügyminisztérium, áll a Prosperitati Alapítvány sajtószolgálata által szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.


Forrás:vajma.info
Tovább a cikkre »