A posta cenzúrázta, a Körkép.sk bemutatja: Íme, a Kali speciál

Van egy újság, melyet hiába keresnénk a postaládánkban. Tizedik hete tüntet az ellenzék és a jóérzésű polgárok e a Bašternák-ügy miatt Robert Kaliňák leváltása érdekében.

 

A tények önmagukért beszélnek: olyan belügyminiszterünk van, aki vagyoni eredetű bűncseleményekkel gyanúsított személlyel üzletel, a kormányfő ugyanattól az embertől bérli lakását, Bugár Béla, a Most-Híd elnöke pedig mindkettőjüket védi. Mindeközben a Bašternák-ügyben napról napra újabb és újabb gyomorforgató információk látnak napvilágot.

 

2 millió példány, minden postaládába

 

Az SaS és az OĽaNO – NOVA ezért úgy döntött két millió példányban újságot ad ki, melyben összegzik mindazt, ami az ügyről eddig tudható.

 

Meg is rendelték a kihordást a Szlovák Postától, amely visszautasította a megrendelést. Az ellenzék természetesen cenzúrát kiáltott, a posta vezetésének (politikai jelöltek) obstrukcióját nehéz is másként nevezni.

 

Addik is, amíg az ellenzék megtalálja az alternatív megoldást a különkiadvány eljuttatására az emberekhez, íme, a betiltott Kali speciál 12 oldalon.

 

Minden, amit a Bašternák-ügyről tudni akartál (a képek kattintással nagyíthatók):

 

Kali speciál 1. oldal

 

Kali speciál 2. oldal

 

Kali speciál 3. oldal

 

Kali speciál 4. oldal

 

Kali speciál 5. oldal

 

Kali speciál 6. oldal

 

Kali speciál 7. oldal

 

Kali speciál 8. oldal

 

Kali speciál 9. oldal

 

Kali speciál 10. oldal

 

Kali speciál 11. oldal

 

Kali speciál 12. oldal

 

Körkép.sk/nyk.


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »