A portugál kapitány erősnek tartja a magyar csapatot

A portugál kapitány erősnek tartja a magyar csapatot

A portugálok szövetségi kapitánya már a magyarok elleni harmadik csoportmeccsre készül. Erősnek látja a magyar csapatot, de állítja, ellenünk már jönni fognak a gólok.

Fernando Santos / forrás: bbc.com

“A következő meccsünk egy döntő lesz számunkra. Muszáj megnyernünk, nem fogunk idegeskedni” – jelentette ki az egyik portugál sportnapilap, a O Jogo tudósítása szerint Fernando Santos, Portugália szövetségi kapitánya azután, hogy a csapata 1-1-et játszott szombat este Ausztriával.

Azt a bizonyos következő meccset a portugálok a magyar válogatottal játsszák jövő szerdán. A kapitánynak igaza van: mivel az osztrákok elleni döntetlennel csak két pontjuk van a csoportban, nyerniük kellene a magyar válogatott ellen, különben jó eséllyel kiesnek.

“Ez volt az első alkalom, mióta kapitány vagyok, hogy a csapat nem szerzett gólt. Ezúttal is több mint elég helyzetünk volt, ésa gólok, amelyek most nem jöttek most és az előző mérkőzésen, jönnek majd Magyarország ellen”– bizakodott Fernando Santos.

Elismerte, hogy a magyar válogatott “nagyon erős és nagyon motivált csapat”, de hozzátette, “át kell törnünk a falát” – idézte a szakembert egy másik portugál sportlap, az A Bola.

 

Forrás: Origo

The post A portugál kapitány erősnek tartja a magyar csapatot appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »