A polkorrekt seggfejek: Elfajuló migránsbűnözésre figyelmeztettek, mégsem történt semmi

Elfajulhat a bűnözés és a “szélsőségesség” Németországban a rengeteg bevándorló miatt – hívta fel a figyelmet az a kiszivárogtatott német rendőrségi jelentés, amit két nappal a szilveszteri erőszak előtt írtak. A kábítószereken és a nők bántalmazásán kívül több kormányellenes, “szélsőséges” erőszakhullámra is fel kell készülni – olvasható a jelentésben, amiből a Mail Online idéz a Der Spiegel német politikai hetilap írása alapján.

Magyar Menedék - Ősmagyar

“A bevándorlás után egyre több lesz a bűncselekmények száma, és leküzdésükre fokozott rendőri védelemre lesz szükség” – írják. A dokumentumot – melyet a Spiegel német újság szerzett meg és tett közzé – hatalmas felháborodás övezte országszerte, mivel az újévi erőszakhullám első bejelentett helyszínén, Kölnben pont az volt a probléma, hogy a pályaudvarnál ünneplő tömeget nem tudták kellőképpen megvédeni a rendőrök. A rendőrség előtt álló kihívások című dokumentum az észak-rajna-vesztfáliai belügyminisztérium bevándorlásügyi jelentésében szerepelt, és az országot elözönlő migránsok hatásait vizsgálja tartományokra és a központi kormányzásra lebontva.

Észak-Rajna–Vesztfália Németország nyugati részén elhelyezkedő tartomány, itt található Köln városa is, a szilveszteri erőszak első jegyzett helyszíne. Az adatok szerint tavaly több mint 93 ezer alkalommal kellett közbeavatkozniuk a rendőröknek a tartománybeli menekülttáborokban: a bejelentések zöme kulturális, etnikai és vallási konfliktusok miatt érkezett.

híradó.hu


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »