A piros jelzés ellenére hajtott a vonat elé

A piros jelzés ellenére hajtott a vonat elé

Vasúti átjáróban ütközött össze egy személyautó és egy vonat Sajónémeti közelében, a baleset során a kocsiban ülő négy ember sérült meg – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a rendőrség honlapján.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi hajtott a fénysorompóval ellátott – a Sajónémeti és a 26-os számú út között lévő – vasúti átjáróba, ahol összeütközött a menetrend szerint közlekedő személyvonattal – olvasható a police.hu oldalon.

A baleset következtében az autóban ülő mind a négy ember megsérült, a mentésük jelenleg is folyik.

A helyszínelés és a mentés idejére a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták.

A Mávinform Facebook-oldalán azt írták, hogy a Miskolc-Tiszai pályaudvarról Ózdra tartó személyvonat ütközött össze egy autóval a Sajónémeti megállónál lévő vasúti átjáróban.

/* (c)AdOcean 2003-2018, portfolio_hu.Infostart_2018.mobile_site.cikkek.banner_cikkozi_extra */ ado.slave('adoceanindexhuokdtbqijve', {myMaster: 'dBfmGy0C0lT8mfY5Mfg2WBNH8U_KL2dR9EYdt6o1mXz.47', onServerEmission: function(){document.getElementById("y-adoceanindexhuokdtbqijve").classList.add("uysdfa6ds");}, onServerEmissionEmpty: function(){} });

A fénysorompó piros jelzést mutatott. A baleset következtében a motorvonat egy tengellyel kisiklott. A vonat utasai közül senki nem sérült meg – közölték.

A bejegyzés szerint az utasokat Bánréve és Ózd között pótlóbusz szállítja. A baleset miatt Miskolc–Ózd vonalon hosszabb menetidővel közlekednek a vonatok.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »