A Pearl Jam énekese nem állta nézni a zaklatást

A Pearl Jam énekese nem állta nézni a zaklatást

Chicagóban koncertezett a Pearl Jam, amikor az énekes egyszer csak kiszúrta: a közönségben zaklatnak egy nőt. Nem tetszett neki a dolog, leállíttatta a bulit.

Egy szám közepén állíttatta le a koncertet a Pearl Jam énekese, Eddie Vedder, amikor kiszúrta, hogy a közönség soraiban zaklatnak egy nőt – számolt be róla a Huffington Post. A zenekar a chicagói Wrigley Fieldben játszott hétfőn, és minden rendben is zajlott addig, amíg Vedder észre nem vette, mi történik. „Hé! Hé, uram! Vegye le a kezét azonnal arról a nőről” – mondta a mikrofonba, miután figyelmeztette zenésztársait, hogy azonnal álljanak le mindennel. Az nem világos, hogy a rajongó mit tett, mindenesetre Vedder kérte a biztonságiakat, hogy távolítsák el a férfit a teremből.

„Hölgyem, jól van? Igen? Minden rendben?” – kérdezte aztán Vedder az érintett nőt, majd a közjáték után a csapat tovább játszotta a Lukin című számot.

Egyébként nemcsak ez volt az egyetlen emlékezetes momentum a koncerten. Felbukkant a Chicago Bulls korábbi sztárja, a Pearl Jam-fanatikus Dennis Rodman is, aki a Black, Red, Yellow című szám alatt tűnt fel a színpadon. Rodman egyébként érdekesebb barátokkal is rendelkezik: tavaly írtunk arról, hogy az észak-koreai diktátort, Kim Dzsong Unt is a jó ismerősei között tudja.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »