A Passió után – 2016

A Passió után – 2016

Kétszer nem találkoztam eddig Mel Gibsonnal, pedig nagyon kellett volna!

Részlet Mel Gibson Passió című filmjéből.

Először Chicagóban nem találkoztam vele 2004-ben, a Passió Evanstoni bemutatóját követően, amikor elhatároztam, felkeresem. El is indultam – mindegy! Ugyanis azt mondta az egyetlen számomra hiteles (azóta már Szent!) II. János Pál pápa a filmről: „Minden úgy történt, ahogy a film mutatja”. Mert ebben a mondatban ugyanis megüzente a világnak a feltámadás igazságát. Megtörtént IGAZ voltát. Azt is! Ugyanis ember sem előtte, sem azóta nem ment végig vállán így kereszttel. Fontos az ÍGY! Tehát az emberfeletti (a szeretet, vállalás, türelem, elhívás, vértanúság, üzenet, feláldozás – minden!) kimondása megtörtént. Ember feletti által történt meg. Feltámadt!

Másodszor itthon, Magyarországon nem találkoztam Mel Gibsonnal, amikor egész Európa imbecillis vezetői azt latolgatják, hogyan lehet hasznot csiholni a bevándorlásnak nevezett, ám valójában tűpontos, ma már a Napnál is világosabban látható és érezhető Európára zúdított terroristák (katonák, vallási fanatikusok, asszimilálhatatlan kultúrák és asszimilálódni nem akaró vallás) térnyerésből.

Gyakorlatilag az európaiak megszüntetéséből.

Abból az „ÜZENETBŐL”, hogyha kell, háborúval is elfoglalják Európát.

Háborúban jártam már.

Azért fontos ezt úgy is leírnom, hogy jártam már háborúban, mert tudom, mit jelent! És pont ott jártam háborúban (Irak, Babilon!), ahonnan jönnek. Onnan is jönnek. Ismerem az égett hús szagát, a betonútra kivonszolt, robbanóanyaggal kitömött kutyatetem-csalit, ismerem a viselős nőnek álcázott, két lábon járó fekete-özvegyet, vagy a magukat játszi kereskedőnek mutató, mosolygós öngyilkosjelölteket. Ismerem az Ember-idegen és fájdalmatlan aberráltságot, ahol vallatás során üvegtűket dugnak a péniszbe, majd összetörik azt. S mindez legalább akkora gennyládaság, mint amikor belső információkat elhallgatva katonavezetők legyintenek arra, ha valamelyik sejknél ötvennel, nyolcvannal (vagy ki tudja pontosan mennyivel is) több fegyveres tartózkodik „testőrként”, mint a megengedett. Úgyhogy el lehet felejteni minden épeszű, kiszámítható gondolkodást azokról, akiknek a káoszteremtés a bölcsőde elé húzott autóbombától még a sajátjaik mészárlásával sem elégséges kultúrkör a békére. Még akkor sem, amikor a muszlim egyetem imámja egyébként határozottan (és szeretettel!) közölte velem, hogy „semmi baj a magyarokkal, mert ismerjük őket!” Aztán a csillagvizsgálóra mutat, megemlítette Istár kapuját (amit Berlinben láthatnak, mert oda vitték az eredetit!), és mosolygott: „Testvérek vagyunk, távoli rokonok.”. (2003-at írtunk!)

Most pedig Pünkösd következik: „És mikor a pünkösd napja eljött, mindnyájan egyakarattal együtt valának. És lőn nagy hirtelenséggel az égből mintegy sebesen zúgó szélnek zendülése, és eltelé az egész házat, a hol ülnek vala. És megjelentek előttük kettős tüzes nyelvek és üle mindenikre azok közül. És megtelének mindnyájan Szent Lélekkel, és kezdének szólni más nyelveken, a mint a Lélek adta nékik szólniok. (Apostolok cselekedetei 2. fejezet, Károli Biblia)”

Lehet még persze szakmailag lamentálgatni azon, hogy a tömeghalálhoz kell nagyobb logisztika, vagy annak megakadályozásához. Azon is lehet még picinykét hazaáruló módon rugózni, hogy miért volt teljesen jogos, meggondolt, minden „ha és amennyiben” süketelést megkerülő helyes döntés Magyarország határain a kerítés megépítése.

Nem érdemes! Önsorsrontó idióta, aki belekezd. Nemzethalált előidéző anyanyelvgyilkos, aki erre buzdít bármilyen formában.

Pünkösd ugyanis visszafordíthatatlanul közeleg. Lehet, hogy soha életemben nem találkozom Mel Gibsonnal, bár volna mit megbeszélnem vele magyarként egy Szent Koronáról! Ő legalább értené. És az is elképzelhető, hogy Európa vezetői végre kiveszik fejüket egymás seggéből, ha már az offshore számláikat átvilágították.

És eljön a cselekvés ideje a vak latolgatások helyett.

Egy valóban keresztény Európa sorsfordító felvirágzása.

Pálinkás István

The post A Passió után – 2016 appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »