A Párkányi Rendelőintézetben tanácskozott a Szövetség Nyitra megyei képviselőcsoportja

A Párkányi Rendelőintézetben tanácskozott a Szövetség Nyitra megyei képviselőcsoportja

A Nyitra Megyei Önkormányzat testületi ülései előtt a Szövetség képviselőcsoportja rendszeresen megbeszéléseket tart, általában a Nyitra megye által fenntartott valamelyik intézményben, hogy a megyei képviselők megismerkedhessenek a megye által fenntartott intézményekkel.

Ezúttal Nyitra megye Párkányi Rendelőintézetében tartottuk a Szövetség megyei képviselő-csoportjának ülését.

– fogalmazott a szerkesztőségünknek eljuttatott közleményében Farkas Iván, Nyitra megyei képviselő, a Szövetség frakcióvezetője.

Hírdetés

A tanácskozás első napirendi pontjában Mgr. Czékus András, az intézmény igazgatója tartott beszámolót az elért eredményekről, sikerekről és gondokról.

„Megtekintettük továbbá a közelmúltban megvalósított megyei beruházásokat. A tanácskozáson megvitattuk a következő időszakban megvalósításra váró beruházások listáját, melyről várhatóan már a jövő hétfőn esedékes megyei testületi ülésen döntések születnek. Azt követően megvitattuk a hétfői megyei testületi ülés további napirendi pontjait. Gratulálunk az intézmény igazgatójának az elért eredményekhez és köszönjük a szívélyes fogadtatást!” – összegezte a megbeszélés eredményeit a frakcióvezető.

(Sajtóközlemény/Felvidék.ma)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »