A Pantera és Selena Gomez is gyászol

Ismerősei és volt kollégái gyászolják a The Voice meggyilkolt sztárját. A tragédia szemtanúja arról számolt be: Christina Grimmie széttárta a karjait a felé igyekvő férfi felé, aki egyszer csak fegyvert rántott és lelőtte őt.

Széttárta karjait, hogy megölelje a felé igyekvő férfit a 22 éves énekesnő, amikor Kevin James Loibl egyszer csak fegyvert rántott és lelőtte őt – olvasható a Daily Mailen. Az orlandói hatóságok szerint a férfi direkt azért utazott keresztül az államon pénteken két töltött fegyverrel és egy vadászkéssel, hogy meggyilkolja az énekesnőt. A lövések után Christina Grimmie bátyja a támadóra vetette magát, mire ő öngyilkos lett.

Egy szemtanú arról számolt be: Grimmie autogramokat osztogatott és rajongókkal beszélgetett, és Loiblot is öleléssel várta, amikor az rálőtt az orlandói klub előtt. Grimmie a Before You Exit együttessel lépett fel a városban, ahol a hétvégén Omar Mateen az Egyesült Államok eddigi legvéresebb fegyveres támadását követte el. A 22 éves énekesnőt még kórházba szállították, de ott életét vesztette.

A 22 éves nő New Jersey-ben született és az amerikai The Voice tehetségkutató hatodik évadában szerezte meg a harmadik helyet. Igazán ismertté a YouTube-on vált, ahol számtalan feldolgozást tett közzé. Bátyjával együtt előadta a Lonely Dayt a System Of a Downtól, de a Counting Starst is a OneRepublictól vagy a Hellót Adele-től. Többek közt Lil’ Wayne is érdeklődött az énekesnővel való közös munka iránt, aki az Island Recordsnál készült kihozni lemezét idén ősszel.

Grimmie-ről megemlékezett Miamiban tartott koncertjén barátnője, Selena Gomez is: mint mondta, közel hét éve ismerték egymást. Gomez könnyek közt beszélt az énekesnőjéről, a koncert után pedig testőrei tanácsára inkább nem osztogatott autogramokat.

Gyászolja a 22 éves énekesnőt a Pantera zenekar is: ismert, a csapat egykori gitárosát, Dimebag Darrellt 2004-ben a színpadon lőtte le egy korábbi tengerészgyalogos. Bár korábban feltételezték, hogy a gyilkost a Pantera feloszlása bosszantotta fel, a nyomozás ezt nem erősítette meg, indítékai nemigen voltak. Az elkövető akkor végzett három másik emberrel is. A csapat tagjai most Facebook-oldalukon azt írták: szomorúan és csalódottan hallották, hogy Grimmie-t társukhoz hasonló módon gyilkolták meg. Mint írták, a merénylet után remélték, hogy a klubtulajdonosok és promoterek mindent meg fognak tenni, hogy megvédjék a művészeket a fegyverrel rohangáló fanatikusoktól. „Valaminek változnia kell. Nyugodj békében, Christina és Dime” – írták.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »