A Pankotával véglegesedett a Liga 2 mezőnye

A Pankotával véglegesedett a Liga 2 mezőnye

A huszonegy részvevő csapat számára elkészített Berger-táblázat szerint rendezik meg a másodosztályos labdarúgó-bajnokság 2016–2017-es szezonját, mivel a stadion, edző és játékos nélkül benevezett Pankotai Șoimii továbbra is vállalni akarja szereplést.

pavel-piros_b

Pavel Piroș klubvezető (képünkön) a Sportarad.ro internetes sportoldalnak jelezte, hogy egy külföldi befektetővel tárgyal éppen, megfelelő támogatással pedig kivitelezhetőnek tartja, hogy két nap alatt összeállítson egy jó játékoskeretet. „A szövetséget arról értesítettem, hogy hazai mérkőzéseinket Aradon játsszuk, de még nem dőlt el véglegesen, hogy a megyeszékhelyen vagy valahol máshol, a megyében lesz a pályánk. Elméletileg másfelé is költözhetnénk, de ezt nem akarom” – tette hozzá.

A véglegesedett program szerint a pankotaiak szombaton 11 órakor az Afumați vendégeként kezdenek. Az első forduló további párosításai: Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK–Brassói FC, Bukaresti Juventus–Mioveni, Szatmárnémeti–Resicabánya, Călărași–Brăila, Tatrang–Suceava, UTA–Râmnicu Vâlcea, Temesvári Poli ASU–Târgoviște, Balotești–Berceni, Clinceni–Nagybánya. A Nagyváradi Luceafărul szabadnapos lesz. 


Forrás:kronika.ro
Tovább a cikkre »