A Palócföld ezüst szalagja

A Palócföld ezüst szalagja

A Túraközpont DEPO-Z nevű, a természet kínálta, aktív kikapcsolódást kereső turistákért tevékenykedő vállalat 2022. január 23-án tette közzé A Palócföld ezüst szalagja című kisfilmjét, amely az Ipolyhoz kötődő vízi turizmust hivatott bemutatni.

„Sokan, sokféleképpen élünk együtt az Ipollyal. A vízi turizmus átgondolt, mértéktartó és minden résztvevő számára előnyös fejlesztése a régió egészében is a fejlődés motorja lehet. Közös célunk, hogy az Ipoly és völgye a jövőben is maradjon vadregényes, élőhelyekben gazdag, érintetlen vidék”

Hírdetés

– hangzik el a videóban.

A rendkívül hangulatos kisfilmben megszólal a Duna–Ipoly Nemzeti Park hidroökológiai referense, Tóth Balázs, az Ipoly Unió Környezetvédelmi és Kulturális Egyesület elnöke, Wollent József, Ipolyhídvég polgármestere, Lestyánszky Viktor, a Magosfa Környezeti Nevelési és Ökoturisztikai Alapítvány vezetője, Kelemen Zoltán, a Közép-Duna-völgyi Vízügyi Igazgatóság osztályvezetője, Papanek László, Ipolyvisk polgármester asszonya, Antal Nyustin Ágnes, valamint Ipolytölgyes polgármestere, Radnai Bertalan.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »