A nudizmust is betiltják "Német"országban, mert zavarja Ahmedéket

Rémálommá változott egy nudista kolónia élete Németországban – a melléjük épülő, kizárólag férfiakat elszállásoló "menekült"szálló 112 lakója miatt megfosztották őket a mezítelenséghez való joguktól, amely a társaság lételeme – írja a Daily Mail és a Telegraph.

A 400 tagú Nudista Klub (Familiensport-und FKK-Bund Waldteichfreunde Moritzburg) tagjai már akkor felháborodásuknak adtak hangot, mikor először megemlítették nekik a központ létrehozását, és azonnal időpontot kértek a helyi tanácstól.

A válaszra nem kellett sokat várniuk: a tanácstól arab, farszi és albán nyelvű szórólapokat kaptak német fürdőzési szokásokról, melyet odaadhatnak a migránsoknak, ha azok netán illetlenül viselkednének velük.

A szórólapokon a kilencedik pont azonban egyértelműen leírja, hogy fürdeni csak “fürdésre használatos ruhában” szabad, így búcsút inthetnek nudista fürdős éveiknek. Rejtélyes okokból a pucér sétálást nem tiltották be.

Arra, hogy miért pont egy nudista kolóniánál levő tó túloldalára kellett építeni a bevándorlótábort, még mindig nem érkezett értelmes magyarázat.

(Híradó nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »