A NOE is csatlakozott a Maradj otthon! kampányához

Újabb videók jelentek meg az interneten, amelyek arra hívják fel a figyelmet, hogy ilyenkor a legjobb, ha mindenki otthon marad, aki teheti. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője most kifejezetten a gyerekeknek üzent, Patkó Béla Kiki pedig egy régebbi számát adta elő, rendhagyó módon. A Nagycsaládosok Országos Egyesülete is készített egy videót. A fő mondanivaló, hogy senki sincs egyedül – hangzott el az M1 Híradójában.

A gyerekekhez szól legújabb videójában az Országos Mentőszolgálat szóvivője. Győrfi Pál maga is négy gyermek édasapaként kéri a legfiatalabbakat, maradjanak otthon.

A debreceni Csokonai Nemzeti Színház fiatal színészei is csatlakoztak a Maradj otthon!-kampányhoz. A Pál utcai fiúk egyik legismertebb dalát dolgozták fel. Ezzel szeretnének egy kis reményt adni az embereknek, akik nem mozdulhatnak ki a lakásukból. A dal az összefogásról és egymás megsegítéséről szól.

Hírdetés

„Az üzenet egyszerű volt küldjünk valamilyen formában egy kis reményt az embereknek és úgy gondoltuk, hogy a Pál utcai fiúk Mi vagyunk a grund című dala erre tökéletes lesz. Ugyanis ez a dal szól tulajdonképpen arról, hogy csak úgy tudunk legyőzni bármilyen akadályokat, hogy ha összefogunk” – mondta Szőke Olivér színész.

Patkó Béla, Kiki, az Emelet zenekar frontembere is részt vesz a kampányban. A Vannak dolgok című számot adta elő egy kicsit másképp.

A Nagycsaládosok Országos Egyesületének tagjai pedig az egyesület himnuszával, az egyik legismertebb magyar népdallal biztatnak mindenkit határokon innen és túl, hogy nincsenek egyedül a bajban.

https://www.youtube.com/watch?v=WX8TCXBlN3Q&feature=youtu.be


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »