A NOB elnöke nagyon be van sózva

A NOB elnöke nagyon be van sózva

Szerdán megérkezett Rio de Janeiróba a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke, Thomas Bach. A német sportdiplomata meglátogatta az olimpiai falut, részt vett a csapatvezetői értekezleten, ahol elmondta, ahogy közeledett Rio felé, egyre érezte az olimpia közelségét.

– Thomas Bach a szervező bizottság elnökével, Carlos Nuzmannal meglátogatta a létesítményeket, majd részt vett a reggeli csapatvezetői értekezleten. Kifejtette, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság munkatársai a helyi szervezőkkel közösen mindent megtesznek a rajtig az előkészületek, majd a sikeres lebonyolítás érdekében, de ehhez az országok, a nemzeti olimpiai bizottságok közreműködését is kérte. A NOB elnöke ezután a központi étkezdében közösen reggelizett a sportolókkal, sportvezetőkkel. Carlos Nuzman is biztosított mindenkit arról, hogy hajtanak annak érdekében, hogy minden elkészüljön időre. Ezután sok sikert kívánt a résztvevőknek – idézi a MOB hivatalos honlapja Fábián Lászlót, a Magyar Olimpiai Csapat vezetőjét.

A riói játékok augusztus 5-én kezdődik és augusztus 21-én ér véget. Magyarország jelen állás szerint 160 sportolóval vesz részt az olimpián.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »