A nevét megváltoztatta Sztojka, de a vérét már nem tudta

A nevét megváltoztatta Sztojka, de a vérét már nem tudta

Nevet változtatott a Marian Cozma meggyilkolása miatt 13 év börtönre ítélt Sztojka Iván. A 24.hu megtudta, hogy Sztojka a vezeték- és a keresztnevét is megváltoztatta a tavaly nyári feltételes szabadlábra helyezése óta.

Mint arról hétfőn beszámoltunk, a rendőrség nyomozást indított egy 37 éves enyingi férfi ellen, mert prostitúcióra kényszerített egy dunaújvárosi lányt. A rendőrségi közleményben S. I. volt feltüntetve a gyanúsított monogramjaként, de kiderült, hogy Sztojkáról van szó.

A 37 éves cigányt már S. Istvánként tartóztatták le néhány nappal ezelőtt bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett kerítés és kitartottság miatt.

A lap az egyik ismerősétől megtudta, hogy a gyilkos még Sztojka Iván néven szabadult a börtönből tavaly. "Új életet akart kezdeni", ezért cserélt nevet a kiengedése után, ám az életmódja nem változott meg: mindössze nyolc hónapig bírta ki, hogy ne kövessen el újabb törvénysértést. (Pontosabban csak most bukott le – a szerk.)

Hírdetés

A mostani gyanúsítás szerint Sztojka, jobban mondva "S. István" rendszeresen beszámoltatta jövedelméről a nőt, amit utalással vagy készpénzben kért. Ebben három bűntársa is segítette. Ők saját számlájukról vették fel az odautalt, prostitúcióval megkeresett pénzt, amit átadtak Sztojkának. Az elkövetők otthonaiban tartott házkutatás során számos, a bűncselekménnyel kapcsolatba hozható tárgyi bizonyítékot foglaltak le a nyomozók.

Újjáéled a cigányterror Siófok környékén: Sztojka századmagával jár "piknikezni"

A rend jegyében: buli és új BMW Enyingen – négy évvel előbb szabadon engedték Cozma egyik gyilkosát

Orbánéknak köszönheti Sztojka a szabadságát

A Cozma család ügyvédje szívesen megadja "bulikirály" Sztojkának a család számlaszámát


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »